joi, 30 august 2012

Pe care din cele 9 vieti o traiesti acum???

Ati  auzit spunandu-se ca: "pisica are noua vieti". Concept foarte vechi, transmis din generatie in  generatie. Se pare ca si noi, oamenii, avem noua vieti.
Reverendul Myers, a fost preocupat de astrologie si  a efectuat cercetari  aprofundate, timp de 21 de ani pe un numar de peste 10.000  de oameni si a ajuns la descoperiri fenomenale. Este legat de teoria vietilor
anterioare...
Se crede ca, daca nu va invatati lectiile cu nr. 1, veti repeata ciclul cu nr.1 pana cand reusiti. Nu puteti trece la viata urmatoare inainte  de a promova in viata anterioara. ESTE  VORBA DE EVOLUTIA SUFLETULUI, in  fiecare  viata.
AFLATI IN CE STADIU DE EVOLUTIE SPIRITUALA SUNTETI, CARE ESTE VARSTA SUFLETULUI SI CARE SUNT  LECTIILE PE CARE TREBUIE SA LE INVATATI  IN ACEASTA VIATA...
 
NUMARUL VIETII DUMNEAVOASTA
Sa invatam mai intai formula:
 
1. Adaugati ziua nasterii la luna nasterii dumneavoastra.
2. Apoi adaugati ultimele doua cifre ale anului nasterii.
        Exemplu : 1 aprilie 1970 = 1 + 4 + 70 = 75
3. Reduceti nr. respectiv la o singura cifra.
        75 = 7 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3
4. Cifra 3 reprezinta a cata viata traiti acum ( in exemplu nostru: a treia viata ).
 
CELE NOUA VIETI:

Prima viata (1)
Bebelusii, sufletele tinere, sunt cei cu cifra   nr.1.
Aceasta este prima lor  experienta pe plan fizic. Fac multe greseli obisnuite, fundamentale. Pentru aceste suflete totul este nou. Acesti oameni tin la ceea ce stiu. Par a fi copilarosi, imaturi si uneori egoisti. Unii nu cred ca exista Dumnezeu si, mai mult decat atat, nu cred in viata de apoi.
Cei aflati la prima viata nu au trasaturi de personalitate   specifice gata dezvoltate si invata din mers. Cu cat sufletul este mai tanar, cu atat fac mai multe greseli. Persoanele aflate la prima viata fac multe greseli.  Trebuie sa depuna eforturi serioase in toate - casnicie, rolul de parinte,  luarea deciziilor corecte. Cea mai mare dificultate pentru ei este aceea de  a invata, sa nu traiasca in propria lor lume mica. Trebuie sa invete sa ia  initiativa. Trebuie, de asemenea, sa se straduieasca mai mult sa inteleaga mecanismele de functionare a relatiilor si sa fie mai deschisi spre  intelepciunea spirituala. Au nevoie sa afle de unde vin si sa dobandeasca credinta in Dumnezeu.

A doua viata (2)
Aceste persoane traiesc pentru a-si imbunatati relatiile, dar nu doar cele  de natura romantica. Vor incerca orice cel putin odata si invata ca aunevoie de alti oameni pentru a supravietui. Trebuie sa invete cum  functioneaza relatiile, precum si semnificatia lor si importanta faptului de  a avea familie, prieteni, parinti si parteneri. Oamenii din viata a doua au o puternica credinta in Dumnezeu, pentru ca asta a trebuit sa invete in  viata anterioara. Provocarile lor majore sunt sa fie toleranti, sa-i  aprecieze pe ceilalti si sa iubeasca.
 
A treia viata (3)
Acesti oameni sunt precauti, le plac traditia, aranjarea in forma si  structura. De obicei, se bucura de bunastare financiara. Sunt oamenii cei  mai alesi, care cresc in sanul unei comunitati si nu o parasesc niciodata.  Acestia evita aventurile riscante si nu vor sa incerce nimic New Age. Cred  in Dumnezeu, dar nu au o credinta covarsitoare. Tind sa fie soti buni, sunt  puternic orientati spre familie si sunt parteneri si prieteni loiali...  Provocarea cu care se confrunta consta in a avea mai multa incredere in ei  insisi si a trece dincolo de ceea ce este considerat sigur si garantat.

A patra viata (4)
Oamenii aflati la a patra viata, sunt rareori conventionali fata de familie  si parteneri. Sunt o imbinare intre cei aflati la a treia viata si cei  aflati la a cincea. S-au nascut cu anumite teluri, pe care doresc sa le  atinga. Au tendinta de a fi precauti, precum cei aflati la a treia viata,  dar, cel putin, pun la indoiala si cerceteaza misterele vietii. In ceea ce
priveste dragostea, le place sa-si gaseasca un partener, sa se aseze   la  casa lor si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti . Cei mai multi  din cei aflati la a patra viata au parteneri predestinati. Sunt suflete care  accepta sa se intoarca , pentru a se casatori, cu o anumita persoana dintr-o  viata anterioara. Relatiile sunt de obicei, de durata. Mai mult decat
oricare altii, cei aflati la a patra viata au sanse mari de a apela la  terapie, pentru a-si rezolva problemele. Vor pierde cateva dintre  oportunitatile, pe care le ofera viata, pentru ca nu-si asuma destule  riscuri. Totusi, uneori, cei aflati la a patra viata pot fi foarte  imprevizibili. 

A cincea viata (5)
Nascuti cu o lista de lucruri pe care vor sa le faca pe plan fizic, cei  aflati la a cincea viata, sunt entuziasmati, de faptul ca traiesc. Sunt mai  visatori, cu planuri mari. S-au nascut cu o lista uriasa de lucruri, pe care  vor sa le traisca si sa le implineasca, in aceasta viata, inainte de a muri.
Au noroc, dar nu sunt coplesiti de bogatii. Unii dintre ei pot fi foarte  creativi si pot castiga bani, gratie propriilor inventii. Cred cu tarie in  viata de apoi. Cei care isi traiesc a cincea viata, nu sunt constanti in  relatiile lor. Multi dintre ei traiesc mai multe povesti amoroase, decat  media. Le place varietatea in dragoste. Multi nu se casatoresc niciodata, 
sau nu au nici o relatie personala, timp de multi ani. Le place viata pe  care o duc, dar nu simt nevoia de a avea un partener. Sunt aici ca sa se  distreze, sa se joace si sa traiasca o viata palpitanta. Pentru ei,  provocarea este aceea de a nu-i rani pe ceilalti prin egoismul lor. Trebuie  sa-si rezolve, problemele legate de ego. Nu intentioneaza sa raneasca pe
nimeni, dar uneori o fac.

A sasea viata (6)
Cei aflati la a sasea viata, traiesc pentru a mosteni lumea, dar trebuie mai  intai sa inteleaga, planul fizic - nu doar pamantul, ci si corpul. Trebuie  sa invete, cum ne slujeste corpul, cum sa avem grija de el si sa il folosim la maximum. Unii se nasc cu probleme de sanatate. Dupa ce invata ca mediul  este foarte important, pentru sanatatea lor, isi pot depasi orice boala.
Daca inteleg universul si modul de functionare a acestuia, pot implini multe  lucruri marete si, eventual, pot deveni foarte instariti. Aceasta este o  viata foarte materialista. Trebuie sa traiti o data aceasta viata, ca sa va  dati seama ca nu merita traita. O puteti repeta de mai multe ori, dar, cand  o parasiti, invatati sa lasati in urma bunastarea materiala. Cei care isi traiesc a sasea viata, sunt puternic orientati spre familie, dar trebuie sa  aleaga intre lumea materiala si familiile lor. Primesc multe rasplati  karmice, in relatiile pe care le au. Daca si-au creeat o karma pozitiva, au  parteneri iubitori. Daca si-au creeat o karma negativa, atunci relatiile  sunt dificile.Dificultatea cu care se confrunta, este aceea de a-si lasa la o parte, nevoile materialiste, astfel incat, sa poata stabili un echilibru  intre munca si relatiile personale.

A saptea viata (7)
Aceasta este o viata plina de provocari. Este o viata karmica. Unii dintre  cei care isi traiesc a saptea viata, se nasc pentru a fi complet dependenti  de societate. Este o soarta nemiloasa... Prin cercetarile desfasurate,  reverendul Cindy Myers, a descoperit ca multe persoane aflate in aziluri si  institutii similare isi traiau a saptea viata. Cei aflati la a saptea viata sunt dependenti de ceilalti. Daca nu, atunci de obicei altii depind foarte  mult de ei. Daca si-au creeat o karma negativa, in cele sase vieti  anterioare, platesc pentru aceasta karma in a saptea viata. In comparatie cu  cei care isi traiesc celelalte vieti, cei aflati la a saptea viata au cea mai accentuata tendinta de a se gandi la sinucidere. Provocarea este aceea de a-si "duce crucea pana la capat", in aceasta viata, pana la ultima clipa  si sa plateasca cu bunavointa toate datoriile karmice.

A opta viata (8)
A opta vita este viata banilor suficienti. Ideea este aceea de a va crea un  stil de viata mai bun si confortabil, o realitate mai placuta. Cei aflati la  a opta viata pot schimba lumea in mod grandios, pentru a modifica  realitatea. Aici se afla guru si liderii spirituali. Binecuvantati  financiar, multi dintre cei aflati la a opta viata, sunt detasati in  privinta relatiilor personale. Vor sa ajute lumea intreaga, sa promoveze  dragostea si pacea si sa faca schimbari majore pe plan terestru. Merg  inainte pentru a raspandi cuvantul lui Dumnezeu si de obicei au in spate  banii necesari, pentru a-si permite un astfel de stil de viata. Provocarea  lor este aceea, de a-si folosi aceasta fire spirituala, pentru binele suprem  si de a sta departe de manipulare.

A noua viata (9)
Cei aflati la a noua viata, sunt fericiti, dar vietile lor tind sa  fie considerate, foarte triste, de catre ceilalti. Sunt indrumati indeaproape  de Dumnezeu. Daca va aflati la a noua viata, nu sunteti malitiosi, nu doriti  raul nimanui si nu puteti face nici o greseala sau nici un rau foarte mare.  Daca fac ceva necinstit, sunt prinsi de fiecare data. Dumnezeu ii obliga pe
acesti oameni, sa se comporte asa cum trebuie. Daca mint, sunt prinsi. Daca  fura, merg la inchisoare. Deoarece aceasta este ultima viata, trebuie sa fie  pregatiti, sa plece de pe pamant, fara pacate prea mari. Nu   detin  niciodată prea multe, nu par a aduna prea multe si nu au noroc, din punct de vedere financiar. Dumnezeu face toate acestea, pentru a fi mai usor sa  paraseasca, planul fizic. Au mai putine lucruri, de care trebuie sa se  desparta. De asemenea, sufera de boli fizice. Nu se simt, de obicei, confortabil in  trupurile lor si par a purta poveri suplimentare. Acest fapt ii ajuta, de  asemenea, sa se desparta de aceasta viata, fara a privi inapoi. Cei aflati  la a noua viata, par a avea relatii proaste, pentru ca atrag sufletele mai  tinere, pe care trebuie sa le invete. Provocarea lor este aceea, de a-si  pastra natura spirituala, si de a nu-si pierde credinta, indiferent cat de
multe dificultati par a infrunta.



Secretul zilei de nastere
 
Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie, care ne influenteaza in mod subtil personalitatea si viata. 
1. Liderii Personalitate: Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Gandire rapida si foarte inventiva. Majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti. Defecte: Graba, incapatanare, gust pentru risc, agresivitate, individualism si tendinta de forta nota cand lucrurile nu evolueaza in directia sau in ritmul dorit. Dragoste: Pasionati si inclinati catre extreme.. Se aprind rapid, sunt predispusi la iubiri fulgeratoare, le place sa cucereasca. Au magnetism si o sexualitate plina de forta.
2. Cooperantii Personalitate: Pasnici si prietenosi, cei nascuti pe 2 depind mult de anturaj si de mediu. Sunt sensibili, afectuosi si au nevoie de atentie. Cauta armonia si siguranta. Diplomatia e o calitate de baza. Sunt buni mediatori si colaboratori. Au intuitii excelente si abilitati psihologice. Iubesc frumosul, au gusturi rafinate si adesea au talente artistice. Atenti la detaliu si perseverenti, le este mai la indemana sa definitiveze un proiect decat sa-l initieze. Nu le place sa iasa in fata, preferand planul secund. Defecte: Timiditate, neincredere, vulnerabilitate, nervozitate, lipsa de combativitate, pesimism si inclinatia de a accepta prea multe compromisuri. Dragoste: Sunt romantici, tandri si foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonari succesive, sunt profunde, linistite si discrete.
3. Imaginativii Personalitate: Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste si in arta. Au charisma, gratie, stralucire. Sunt imaginativi, au simtul culorii, scenei, micului si marelui ecran. Scriu frumos. Buni comunicatori, se descurca minunat in negocieri si vanzari. Inteligenta ascutita si spontana e dublata de o mare sete de cunoastere. Defecte: Superficialitate, nestatornicie, toane, frivolitate, nerabdare si tendinta de a risipi, de a trai mai scump decat le ingaduie veniturile. Dragoste: Reactioneaza viu la stimulii erotici, sunt afectuosi, atragatori si foarte cautati de sexul opus. Se poate sa umble din floare-n floare pana intalnesc partenerul potrivit, dar, cand il intalnesc, ii sunt foarte devotati. 
4. Constiinciosii Personalitate: Disciplinati si responsabili, cei nascuti pe 4 isi iau sarcinile in serios, atat in profesie, cat si in viata particulara. Sunt oameni cu principii, cu simt moral. Iubesc munca, dau dovada de metoda, disciplina si precizie. Foarte realisti, trebuie mai intai sa vada ca sa creada, vor situatii clare si construiesc doar pe teren verificat si solid.. Sunt rezervati si mandri (dar nu aroganti), insa au intelegere pentru ceilalti, carora le inspira incredere. Defecte: Rigiditate, incordare, scepticism, incapatanare si pornirea de a-si reprima emotiile, ceea ce poate antrena o serie de frustrari. Dragoste: Nu agreeaza efuziunile amoroase, sunt prudenti si nu isi daruiesc inima prea usor. Chiar daca par mai reci, leaga relatii temeinice, sunt fideli si isi pretuiesc partenerul de viata. 
5. Istetii Personalitate: Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, cei nascuti pe 5 stiu totul despre orice sau macar cate un pic din toate si au marele talent de a gasi rapid solutii la orice problema. Mereu in cautarea noului, sunt adaptabili, progresisti si deschisi catre schimbari. Le place sa calatoreasca, sa cunoasca fete noi, sa comunice, sa socializeze. Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta mereu provocarile, mai ales pe cele de natura intelectuala.. 

Defecte: 
Neliniste, nerabdare, impulsivitate, incapatanare si inclinatia catre excese (mancare, alcool, sex, medicamente sau droguri), cu efecte nocive asupra sanatatii. 

Dragoste:
 Au o mare putere de seductie, de care insa nu sunt intotdeauna constienti, mai ales in prima tinerete. Romantici si pasionali, au nevoie de un partener cu care sa rezoneze mental si spiritual. 
6. Familistii 
Personalitate: Intelegatori, sociabili si generosi, cei nascuti pe 6 sunt fericiti cand pun umarul la fericirea altora, in special a familiei. Vor urmari calea de mijloc, armonia. Sunt corecti, de incredere si sar in ajutorul semenilor. Stiu sa-i ingrijeasca, sa-i trateze, sa-i aline, si incurajeze. Au virtuti medicale sau terapeutice. Au simt estetic, imaginativ si artistic. Bunastarea si linistea caminului raman insa telurile lor majore. 

Defecte:
 Sunt oscilanti, au inertie, sentimente extreme si vulnerabile, credulitate, slabiciune in fata rugamintilor, laudelor si linguselilor. 

Dragoste:
 Au sentimente puternice si sunt foarte tandri. Pot avea mai multe relatii, dar, cand gasesc omul potrivit, isi gasesc tihna si echilibrul. Stiu sa-si faca partenerul fericit. 
7. Inteleptii
 Personalitate: Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filozofie, stiinta si tehnica. Ii atrag misterele, lucrurile oculte... Dispun de vaste facultati mentale, au spirit de observatie si o intuitie deosebit de dezvoltata.. Prefera sa lucreze singuri si duc la bun sfarsit ceea ce incep. Introvertiti, meditativi si uneori enigmatici, au totusi un caracter puternic si plin de curaj. 

Defecte:
 Egocentrism, obstinatie, orgoliu si faptul ca-si exteriorizeaza greu sentimentele, ceea ce le poate aduce neajunsuri relationale. 

Dragoste:
 Isi traiesc intens emotiile, dar nu le dau frau liber, si ii considera pe cei care o fac drept labili sau imaturi. Distanti, exigenti, critici si crispati, isi reduc singuri sansele de fericire afectiva. 
8. Businessmenii 
Personalitate: Avand o personalitate de anvergura, ambitioasa si plina de forta, cei nascuti pe data de 8 detesta mediocritatea. Nu se tem de nimic, au initiativa, talent organizatoric, putere de munca, sunt competitivi si originali. Isi folosesc inzestrarea nativa pentru a porni pe cont propriu, pentru a fauri si dezvolta, de cele mai multe ori cu rezultate spectaculoase. Au simtul afacerilor si al banului. Asocierile le lasa adesea un gust amar. 

Defecte: 
Tendinte dominatoare sau extremiste, nerabdare, impulsivitate. Sansele irosite, lipsa de scrupule, greseala de a risca gratuit ceea ce au construit sau acumulat se razbuna, sau aduc esecuri. 

Dragoste: 
Pentru ei, pasiunea e la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se inflacareaza repede, se daruiesc total, dar le trece repede. Magnetici si fascinanti, cuceresc fara efort. 
9. Idealistii 
Personalitate: Dotati cu vederi largi, marinimie si mult idealism, cei nascuti pe 9 par sa fie destinati unor cauze nobile. Sunt altruisti, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici si eficienti. Adesea, joaca un rol important in societate si se implica in actiuni umanitare sau progresiste. Imaginatia, inspiratia si talentul ii imping frecvent spre sfera artistica.. Sunt un pic ciudati, extravaganti, rebeli si aventurosi. 

Defecte: 
Neliniste, reactii subite si neasteptate, idei fanteziste, inconstanta, orgoliu, lipsa de tact. 

Dragoste: 
Cei de sex opus ii gasesc seducatori si fascinanti. Cuceresc usor, dar, romantici si visatori fiind, uneori sufera deziluzii tocmai din cauza credulitatii si naivitatii. In ciuda firii lor contradictorii, isi iubesc sincer familia si pot fi fideli. Au o relatie speciala cu copiii. 

10. Ambitiosii 
Personalitate: Avand o mentalitate de invingatori, cei nascuti pe 10 sunt razbatatori si isi croiesc drumul in viata fara sa aiba nevoie de sprijin. Sunt puternici, curajosi, dinamici, siguri pe ei si foarte ambitiosi. Au spirit de comanda, abili-tati strategice si manageriale, sunt inventivi. Raspund prompt la provocari. In general, ajung oameni de succes, mai cu seama cand isi stabilesc obiective precise si constructive.. Pretuiesc prietenia si o cinstesc prin loialitate si devotament. 

Defecte: 
Fire iute, posesivitate, gelozie, idei fixe, tendinte dominatoare, refractare la sfaturile venite de la ceilalti. 

Dragoste: 
Au iubiri intense, sunt pasionali. Poseda o mare forta de atractie, iar faptul ca sunt eleganti le sporeste farmecul. Le place sa cucereasca, dar trebuie stimulati incontinuu, pentru ca altfel se plictisesc. 
11. Inspiratii 

Personalitate:
 Cei nascuti pe 11 sunt dintre "cei alesi". Se disting prin insusiri aparte: vocatie, iluminare, inspiratie, intuitie, imaginatie, abnegatie. Sunt niste idealisti cu un destin deseori special, calauzit de puterea convingerilor si marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelatie sau de chemarea unei misiuni. Au forta morala, sunt intelepti si diplomati. Le place studiul. Pot avea o perceptie ascutita, pana la aparitia unor manifestari parapsihice. 

Defecte:
 Lipsa de realism, exaltare, excentricitate, aroganta, individualism. 
Dragoste: 
Sunt romantici, sensibili, au sentimente nobile si tendinta de a idealiza fiinta iubita. Au nevoie de un partener de viata cu care sa comunice spiritual, dar care sa aiba in paralel ceva mai mult simt practic decat au ei. 
12. Artistii 

Personalitate: 
Fie ca evolueaza sau nu in domeniul artelor, cei nascuti pe 12 au un simt dramatic dezvoltat si pun talent in ceea ce fac, chiar daca e vorba doar de lucruri banale. Au o fire prietenoasa, le place sa socializeze, sa lucreze in colaborare. Sunt liantul grupului si sufletul petrecerilor. Ii maguleste sa se afle in centrul atentiei. Energici si dornici de schimbari, sunt mereu in miscare, preocupati mereu de altceva. 

Defecte: 
Stari de spirit schimbatoare, nervozitate, instabilitate, dispersie, atribute care ii pot impiedica sa-si exploateze resursele. 

Dragoste:
 Inclinati mai mult spre flirt decat spre ceva serios, arareori au legaturi stabile. Chiar si atunci cand iubesc sincer, independenta lor si dorinta de a face doar ce ii taie capul, indiferent ca celalalt este sau nu de acord, pot compromite relatia. 
13. Profesionistii 

Personalitate: 
Uzand de calitati precum simt practic, creativitate si disciplina, cei nascuti pe 13 au darul de a sti sa imbine frumosul cu durabilul si functionalul. Sunt oameni realisti, logici, organizati, meticulosi si de incredere, care pun pret pe munca, familie si traditie. Profesia e de baza pentru ei, dar este esential sa le placa ceea ce fac. Se poate sa-si schimbe ocupatia pana isi gasesc vocatia, dar cand o gasesc, fac o arta din meserie. Sunt, in general, seriosi, vorbesc putin, sincer si cu miez. 
Defecte:
 Rigiditate, incapatanare, conservatorism, scepticism, care pot blo-ca accesul la o serie de oportunitati. Le trebuie mai multa deschidere... 

Dragoste: 
Au sentimente profunde si statornice. Prudenti, se leaga greu, in timp. Chiar daca nu sunt prea expansivi in dragoste, au un farmec special. 
14. Jucatorii 

Personalitate:
 Curiosi, independenti si adaptabili, cei nascuti pe 14 au nevoie de informatie, provocari si schimbare... Sunt curajosi, risca deseori si cred in steaua lor norocoasa, avand o fire de jucator. Inteligenti, ingeniosi, practici si creativi, gasesc rapid solutii la orice si sunt talentati in multe domenii. Daca isi consacra aptitudinile unei cariere pe placul lor, daca fac apel la vointa si realismul cu care sunt dotati, pot munci foarte mult si pot atinge mari succese. Altfel, s-ar putea irosi in van... 

Defecte:
 Impulsivitate, lipsa de echilibru, inclinatie catre dependente (alcool, tutun, mancare, medicamente, droguri, jocuri). 

Dragoste: 
Fermecatori si plini de temperament, nu duc lipsa de oferte. Totusi, prefera sa aleaga, nu sa fie alesi. Au o viata sentimentala bogata si adesea destul de furtunoasa. 
15. Creativii

Personalitate:
 Pentru cei nascuti pe 15 familia pare a fi cel mai important lucru din lume. Totusi, au propriile lor nevoi, care nu trebuie neglijate, cum ar fi: de a-si exersa talentele si functiile mentale, de a dovedi ca pot functiona independent, fara sprijinul altora, de a se pune in slujba unei cauze sau a unei activitati caritabile. Sunt sensibili si generosi, au talent pentru arte si deprind usor limbile straine. Sunt curiosi, dornici sa calatoreasca si sa invete lucruri noi. 

Defecte:
 Neincredere, timiditate, sensibilitate exagerata, mai ales la critici sau la lipsa de atentie a celorlalti. 

Dragoste: 
Sentimentali, visatori si senzuali, sunt insetati de dragoste. Uneori tind sa-si faca iluzii, sa se lege de persoane nepotrivite. Cu timpul, invata sa isi gestioneze mult mai bine enorma afectivitate.. 
16. Spiritualii 

Personalitate:
 Intuitivi, inteligenti, analitici si profunzi, sunt aplecati spre cercetarea subiectelor serioase, de fond, interesati de cultura, filozofie, religie, etica, psihologie, legislatie, ezoterism.Chiar daca lumea spiritului predomina, implinirea vine doar daca au o familie si o buna integrare sociala. Darul de a aprofunda poate face din ei excelenti specialisti sau experti foarte apreciati.. 

Defecte: 
Dogmatism, suficienta, vanitate, spirit de contradictie, spirit critic. 
Dragoste: 
Au sentimente adanci, dar nu si le exteriorizeaza usor. Adesea, se indragostesc de persoane diferite de ei ca temperament, varsta, preocupari, etc. Cand decid sa-si intemeieze o familie, aleg parteneri stabili, de incredere. 
17. Managerii 

Personalitate: 
Ambitiosi, plini de energie si cu o viziune larga si sintetica, au un talent special pentru afaceri. Sunt excelenti organizatori, manageri si promotori. Au o minte iute, progresista, cuprinzatoare. Proiectele lor sunt ample si indraznete, mijloacele de implinire sunt originale, ingenioase si eficiente. Pot sa faca bani, uneori chiar foarte multi, dar nu banul este scopul, ci provocarea de a realiza ceva deosebit. Pot avea in paralel si preocupari spirituale. 

Defecte: 
Spirit autoritar, impulsivitate, simt al posesiunii, lipsa de scrupule, obsesia controlului si a puterii. 
Dragoste: 
Personalitatea lor radianta si plina de forta atrage ca un magnet. Au mai multe iubiri, mai toate intense; adesea, trebuie sa faca o alegere importanta in viata lor sentimentala. 
18. Finalistii 

Personalitate: 
Capabili, cu caracter puternic, curajosi si hotarati, cei nascuti pe 18 implinesc aproape mereu ce-si pun in minte. Sunt independenti, inflacarati si idealisti, dar nu pana intr-atat incat sa piarda contactul cu realitatea. Au un acut simt al afacerilor si al banului, pot sa administreze firme mari si prospere. Au succes mai ales in comert si servicii. Pot sa fie fini psihologi, pot avea talent artistic, ba chiar si politic! 

Defecte;
 Incapatanare, despotism, dificultatea de a intelege si a ierta; de evitat gandurile de razbunare, care se pot intoarce impotriva lor. 

Dragoste:
 Au sentimente pasionale, arzatoare, pe care nu se tem sa si le exprime, ba chiar sa le insoteasca de gesturi impresionante, dramatice. Chiar daca nu sunt exemplu de fidelitate, isi respecta si ocrotesc familia. 
19. Hotaratii 

Personalitate:
 Hotarati si mari iubitori de libertate, cei nascuti pe 19 nu fac decat ce doresc ei. Sunt ambitiosi si manati de imboldul de a reusi, de a castiga putere, de a ajunge sa fie recunoscuti si respectati. Organizati si eficienti, ajung sa fie piloni de rezistenta ai sectorului in care activeaza. Au aspiratii nobile, sunt intuitivi si inzestrati cu imaginatie si talent. Iubesc noul si schimbul de idei. Navalnici, isi controleaza emotiile cu destula abilitate. 

Defecte: 
Neliniste, stari de spirit schimbatoare, orgoliu, infatuare, impresia ca sunt superiori celorlalti. 

Dragoste:
 Au o sexualitate puternica si mult farmec. Iubesc cu pasiune, insa nu le place sa-si etaleze sentimentele in public. Sunt capabili de sacrificiu pentru omul iubit. 
20. Sensibilii 

Personalitate: 
Foarte sensibili la mediu, cei nascuti pe 20 isi "acordeaza" emotiile la acesta. Aspira la armonie, frumusete si afectiune. Desi par linistiti si retrasi, au cultul prieteniei si sunt facuti sa traiasca in cuplu. Sunt foarte buni colaboratori, asociati sau consultanti, aportul lor este deosebit de pretios, dar nu le place sa iasa in fata. Au o gandire profunda, analitica si imaginativa, serioasa; sunt atenti la detalii. 

Defecte:
 Reticenta, lipsa de incredere in propriile forte. Incapacitatea de a refuza ii face usor de exploatat. 

Dragoste: Pot
 darui mult, dar cer mult in schimb. Au nevoie de iubire si caldura, atingeri tandre si vorbe dulci. Sunt parteneri fideli, intelegatori si diplomati.
21. Sociabilii 

Personalitate: 
Comunicativi si foarte deschisi catre ceilalti, cei nascuti pe 21 au un talent social innascut. Detin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, inveseli pe oameni. Se remarca la petreceri sau alte evenimente mondene. Sunt plini de vitalitate, iuti la minte, talentati. Au putere de convingere, sunt extrem de dotati pentru intermedieri si vanzari. Provocarea, pentru ei, este canalizarea aptitudinilor catre scopuri precise si perseverenta in atingerea lor. 

Defecte: 
Instabilitate, lipsa de disciplina, superficialitate, tendinta de a se risipi in mai multe directii fara sa finalizeze. 

Dragoste: 
Sclipitori si plini de farmec, nu intampina nici o dificultate in a lega o relatie. Problema se poate ivi in a o mentine... Le trebuie un partener ager si sensibil, dar ceva mai stabil. 
22. Plutocratii 
Personalitate: Dispun de forta, stapanire de sine, o mare ambitie si au spirit de aventura. Au un caracter puternic, simt practic, creativitate, initiativa, talent de lider si abilitatea de a-i influenta pe ceilalti. Actiunile lor se indreapta catre afaceri de mare intindere, imperii financiare, putere politica, faima. Orientarea spre material predomina, iar pornirea de a acumula, de a face avere ii propulseaza adesea in lumea plutocratiei. Destinul lor e maret, promitator, dar poate fi si dificil. 

Defecte:
 Infumurare, lipsa de scrupule, inflexibilitate, nesiguranta, lacomie, tendinte acaparatoare si manipulative. 

Dragoste:
 Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detesta. Cauta un partener din acelasi aluat, cu aceleasi ambitii - de preferat, care provine dintr-o clasa sociala de varf. 
23. Spontanii 

Personalitate:
 Inteligenti, flexibili, agili si ingeniosi, cei nascuti pe 23 au o mare capacitate de adaptare. Reactioneaza spontan, rapid si adecvat. Pentru ei, viata este o aventura, in care pot experimenta mereu ceva nou si incitant. Socializeaza usor si au darul comunicarii. Imaginativi si perspicace, au talente diverse si interese multiple. Au un destin schimbator, dar nu le lipseste sansa. 

Defecte: 
Inconstanta, nerabdare, lipsa de tenacitate, inclinatii catre dependente (mai ales alcool, mancare, tutun, eventual droguri). 

Dragoste:
 Sunt afectuosi si sensibili, dar marea lor curiozitate ii indreapta spre mai multe relatii, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Isi doresc totusi un echilibru afectiv, asa ca pana la urma fac tot posibilul sa fondeze o casnicie armonioasa si stabila. 
24. Prietenosii 

Personalitate: 
Marinimosi, saritori si gata sa raspunda prompt la solicitari, cei nascuti pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiatilor este sfant si sunt gata sa faca sacrificii pentru a pastra bunele relatii. Pe umarul lor fidel si devotat poti sa te sprijini sau sa plangi. Altfel, sunt persoane casnice si responsabile, dar care au adesea, gratie sensibilitatii, veleitati artistice, mai ales dramatice sau actoricesti... 

Defecte:
 Prea mare sensibilitate, emotivitate, indulgenta exagerata, de care altii pot incerca sa abuzeze; indolenta. 

Dragoste: 
Sunt romantici, au emotii puternice, le place sa-si arate dragostea. Au o enorma nevoie de afectiune. Sunt placuti de sexul opus si pot avea avantaje prin intermediul lor. Plini de farmec, sunt iubiti de partenerii lor. 
25. Intelectualii 

Personalitate:
 Posesori ai unei judecati logice si patrunzatoare, cei nascuti pe 25 stralucesc prin facultatile intelectuale si prin dorinta de studiu, de instruire. Le place sa afle, sa cerceteze, sa investigheze si trebuie incurajati de mici in aceasta directie, fiindca este pacat ca inzestrarea lor sa nu fie folosita. Au o intuitie excelenta, pe care trebuie sa se obisnuiasca sa o asculte. Firi care nu suporta restrictiile si care prefera sa lucreze independent, in liniste, retrasi. 

Defecte: 
Raceala, aroganta, atitudine de superioritate, spirit critic, melancolie. 

Dragoste:
 Sensibilitatea lor afectiva este mare, dar se feresc sa lase sa se vada acest lucru. Sunt retinuti, nu isi comunica emotiile si reusesc anevoie sa lege ori sa mentina o relatie. Au putere de atractie, dar sunt greu de inteles. 
26. Afaceristii 

Personalitate:
 Energici, eficienti si ambitiosi, cei nascuti pe 26 au stofa de afaceristi. Sunt buni organizatori, inteligenti, realisti, cu viziune de ansamblu si putere de razbatere. Se descurca excelent in hatisul finantelor. Managementul lor este diplomatic si cooperant. Relatiile sociale si familia conteaza pentru ei cel putin la fel de mult cat cariera. Isi gasesc siguranta cand stabilesc un echilibru intre toate acestea. 

Defecte:
 Tendinta de a se atasa excesiv de lucruri si oameni, scepticism, ranchiuna, gelozie, incapatanare. 

Dragoste:
 Au pasiuni devoratoare, pe care se straduiesc sa si le stapaneasca. Pot darui mult in dragoste, dar cer la fel de mult. Dilema lor este cum sa echilibreze setea de absolut cu compromisul necesar mentinerii cuplului, de care au atata nevoie. 
27. Organizatorii 

Personalitate: 
Deschisi la minte, dinamici, entuziasti si idealisti, au darul de a-i inspira si organiza pe ceilalti. Sunt autoritari fara sa fie duri. Au talente multiple. Ii intalnim des in mediul cultural, stiintific, politic, artistic. Sunt performanti in comunicare, relationeaza usor, iubesc calatoriile. Au simt social. Cu cat fac mai mult pentru ceilalti, cu atat vor primi mai mult in schimb. 

Defecte: 
Exigenta, tendinta de a dezvolta atasamente nocive; au adesea senzatia ca nu au primit ce merita. 

Dragoste:
 Fascineaza prin tinuta si charisma. Sunt romantici si isi exprima simtamintele cu patos, uneori putin cam prea dramatic. Poarta inconstient in minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap in calea implinirii afective. 
28. Asociatii 

Personalitate: 
Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti pe 28 au stofa de lider, dar au mai mare succes in asociere decat singuri. Au o fire puternica, dar contradictorie. Cooperanti si totodata independenti, se simt in largul lor cand au libertate de miscare, insa au nevoie de incurajari pentru a reusi. Sunt, prin excelenta, niste initiatori si le trebuie cineva care sa finalizeze ceea ce ei incep. Buni strategi, au o minte analitica, novatoare si lucida, care vede bine in perspectiva. 

Defecte:
 Incapatanare, rigiditate, iritabilitate, agresivitate, inclinatie spre risc. 

Dragoste: 
Pasionali, plini de erotism si magnetism sexual. Insetati de iubire, dar rareori au rabdare sa construiasca o relatie stabila. Destin amoros framantat. 
29. Vizionarii 

Personalitate:
 Personaje cu totul speciale, cei nascuti pe 29 se bucura de instincte si intuitii iesite din comun. Sunt niste vizionari. Detesta banalitatea, au teluri inalte si proiecte ambitioase. Pot face multe lucruri in viata, dar le trebuie mereu hrana pentru spirit (cultura, religie, filozofie, stiinta). Se disting intotdeauna prin ceva si au mare nevoie de atentie. Adesea, spre 30-35 ani, intampina frustrari sau provocari. 

Defecte:
 Perioadele de exaltare alterneaza cu cele de deprimare si anxietate; sunt influentabili si imprudenti. 

Dragoste:
 Au mult sex appeal, emotii navalnice si nevoi afective uriase. Dar relatia de cuplu e o zona fragila, in care nu fac cele mai fericite alegeri. Indoieli, deceptii, neimpliniri. 
30. Creativii 

Personalitate:
 Daruiti cu sensibilitate, dragoste pentru frumos si o doza neobisnuita de creativitate, cei nascuti pe 30 au un suflet de artist. Cauta armonia, sunt inspirati, au talent si il manifesta, daca nu prin profesie, cel putin ca hobby. Sunt simpatici, entuziasti, prie-tenosi, au darul vorbirii si multa putere de convingere. Problema lor este ca tind sa se risipeasca in lucruri marunte in loc sa-si focalizeze energiile pentru a-si exploata potentialul. 

Defecte:
 Dezordine, lipsa de consecventa, superficialitate, stari de spirit schimbatoare, incapatanare. 

Dragoste:
 Fermecatori, seducatori, tandri si iubitori, cuceresc fara efort. Totusi, au tendinta de a-si controla partenerul, lucru pe care acesta s-ar putea sa nu-l tolereze. Au noroc in dragoste, dar un noroc cam schimbator... 
31. Faurarii 

Personalitate: 
Harnici, priceputi, practici, responsabili si atenti la detaliu, cei nascuti pe 31 sunt niste maestri faurari. Tot ce iese din mana lor este temeinic, frumos si functional. Sunt disciplinati, perseverenti si organizati. Au o minte clara, lucida, invata usor, reusesc si in activitatile de natura intelectuala. Sunt oameni cu principii, care pun pret pe familie, traditie, munca. 

Defecte: 
Rigiditate, incapatanare, intransigenta, avaritie, orgoliu. 

Dragoste: 
Au sentimente profunde, pe care le exteriorizeaza doar atunci cand sunt siguri ca nu vor fi respinsi. Nu se lasa dusi de valul pasiunii, iar iubirea lor se instaleaza progresiv, in timp. Sunt loiali partenerului si familiei.

TEST

Incercati-l si pe asta!
Testul 6 in 1 este un test complex, extraordinar de usor de efectuat si incredibil de veridic. Este totodata un test indraznet, creativ si mai mult decat provocator. Testul 6 in 1 iti poate dezvaluie in doar 5 minute adevarul despre cine esti si cum iubesti, dar si despre cel pe care il iubesti. Marele test al celor cinci miniteste sau Testul 6 in 1, dupa cum este cunoscut in campul testelor psihologice, are in vedere si personalitatea ta prin prisma relatiilor cu persoanele dragi din viata ta, dar si prin prisma lucrurilor care te fac fericita.

MARELE TEST AL CELOR 5 MINITESTE (TESTUL 6 in 1)
 

Testul nr. 1 – Testul Celui de al Treilea Ochi

Daca ti s-ar da darul de a avea cel de-al treilea ochi, unde ai dori sa fie plasat?
1. Cap 2. Inima  3. Spate 4. Mana

Testul nr. 2 – Testul Scaunului

Vrei sa te asezi la o masa imprejurul careia se afla mai multe modele de scaune. Ce fel de scaun preferi? 
1. Invelit de material.  2. Acoperit de piele.  3. Din lemn.  4. Cu perna incorporata.  5. Cu masaj.
Foto interior: Copyright DM7 - Shutterstock.com


Testul nr. 3 – Testul 1950

1950… Care este primul gand care iti trece prin cap in momentul in care ai vazut acest numar?
1. Reprezinta un an.  2. Este un numar de telefon. 3. Reprezinta o suma de bani.  4. Este combinatia de cod dintr-un vestiar sau seif.


Testul nr. 4 – Testul Pesterii

Iti doresti sa vizitezi o pestera si decizi sa o explorezi de la un capat la altul, facand un tur complet al ei. Cum ai prefera sa fie pestera respectiva?
1. Sa aiba o intrare ingusta, insa o iesire larga si cuprinzatoare.  2. Sa aiba acelasi spatiu la intrare si la iesire.  3. Sa aiba o intrare larga si cuprinzatoare, insa o iesire ingusta.

Testul Nr. 5 – Testul Elefantului Zambaret

Imagineaza-ti ca te duci la gradina zoologica si te afli in fata unui elefant. Elefantul zambeste. De ce crezi ca zambeste?
1. Este fericit ca se afla in spatiu deschis dupa o perioada indelungata in care a stat intr-o boxa acoperita.  2. Probabil ca si-a facut un nou prieten la zoo.  3. Probabil se gandeste la ceva amuzant.  4. Elefantii nu zambesc.

Testul Nr. 6 - Testul Plantei

Te trezesti de dimineata si observi cu uimire ca in gradina ta a rasarit o noua planta. Care este primul tau gand?
1. Ce bine imi pare. As vrea sa creasca cat mai repede.  2. Sa fiu atenta data viitoare cand ma duc in gradina. Nu cumva sa calc pe ea.  3. Ooo! Oare o sa faca flori? 4. Multumesc, Doamne. Multe multumiri pentru ca a crescut.

 

REZULTATELE SI INTERPRETARILE TESTULUI

Testul Nr. 1 - Testul Celui de al Treilea Ochi

Testul 1 dezvaluie atitudinea ta fata de iubire si relatii…
Foto: iStock
1. Esti o persoana cerebrala care prefera sa cunoasca inainte sa iubeasca. Vezi iubirea in ansamblul ei si iti place sa-i judeci fiecare pas. Cantaresti bine fiecare pas al tau, fiecare pas al partenerului si intuiesti fiecare etapa care iti poate duce relatia acolo unde trebuie.
2. Esti o persoana emotionala care isi doreste mai mult decat orice sa iubeasca si sa-si gaseasca sensul existentei printr-o iubire unica, speciala. Iti este teama de dezamagire sau ca asteptarile sa nu-ti fie inselate, insa esti sigura ca iubirea respectiva iti este rezervata. Ai rabdare sa astepti acea iubire , iar atunci cand o gasesti, ai putere si energie pentru a o pastra intacta.
3. Nu te indragostesti usor si de obicei iti ia destul de mult timp sa ajungi sa iubesti cu adevarat. Iubesti in timp si depui eforturi energetice si emotionale considerabile. Atunci cand iubesti insa, o faci din toata inima si cu inima deschisa. Cel pe care il iubesti poate avea incredere ca iubirea ta va fi pe viata.  4. Pentru tine, iubirea sta in mainile tale si este o traire speciala ce implica atat inima, cat si creierul. Consideri a iubi inseamna a construi, a te implica, a munci pentru a face ca lucrurile sa mearga.

Testul Nr. 2 - Testul Scaunului

Testul 2 dezvaluie atitudinea ta fata de partenerul de viata…
1. Daca ai ales scaunul invelit cu panza: Esti extrem de atasata de prezenta partenerului. Ai nevoie sa stii ca partenerul tau este langa tine intotdeauna, indiferent de situatie, circumstante sau locul in care te afli.
2. Daca ai ales scaunul acoperit cu piele: Iti doresti ca partenerul sa aiba o atitudine mai deschisa fata de tine si sa existe o conexiune mai stransa intre voi. Vrei sa te lase sa-l descoperi mai mult, sa te lase sa patrunzi mai mult in mintea si inima sa, in gandurile sale. Vrei sa se deschida in fata at.
3. Daca ai ales scaunul de lemn: Tii foarte mult la aspectele sociale, la imaginea ta si a partenerului tau si la manierele voastre in societate si doresti sa iti faci partenerul atent asupra acestor lucruri. Iti doresti ca partenerul tau sa fie mai atent la comportamentul sau fata de tine, dar si fata de ceilalti.
4. Daca ai ales scaunul cu perna inclusa: Iti doresti o relatie confortabila si armonioasa si ca partenerul tau sa fie o persoana calma si maleabila, alaturi de care sa poti gasi linistea.
5. Daca ai ales scaunul cu masaj: Iti doresti o relatie in care sa primesti de toate, multe, cat mai multe, iar partenerul tau sa fie dispus sa faca orice pentru tine. Uneori insa, oferi mai putin decat ceea ce ti-ai dori sa primesti.

Testul Nr. 3 - Testul 1950

Testul 3 dezvaluie aspectul care te atrage cel mai mult la partenerul tau…
1. Iti iubesti partenerul pentru mintea si intelectul sau.
2. Ceea ce te-a atras si te atrage cel mai mult la partenerul tau este personalitatea. Consideri ca personalitatea este punctul forte al unui barbat.
3. Iti doresti alaturi un partener care sa iti ofere siguranta, atat emotionala, cat si materiala.
4. Gasesti ca partenerul tau este o persoana atragatoare, cu mult sex-appeal. In general, iti plac persoanele atragatoare, interesante, al caror fizic si trasaturi exprima un ceva.


Testul Nr. 4 - Testul Pesterii

Testul 4 este relevant pentru atitudinea ta fata de bani si modalitatea in care ii cheltui...
1. Nu cunosti ce inseamna cumpatarea si nici simtul masurii atunci cand cheltui bani. Pentru tine sunt un mijloc de a-ti procura lucrurile de care ai nevoie si la care visezi. Ai tendinta de a cheltui mai multi bani decat castigi.
2. Reusesti sa gasesti un echilibru intre ‘a castiga’ si ‘a cheltui’ si sa te bucuri de micile placeri materiale ale vietii fara riscul de a ramane fara bani.
3. Ai simtul banilor si ai noroc de ei. Fie muncesti din rasputeri pentru ei, fie stii cum sa-i faci. Fiindca te temi insa de zile negre, ai tendinta de a cheltui prea putin comparativ cu resursele pe care le detii.

 

Testul Nr. 5 - Testul Elefantului Zambaret

Testul 5 dezvaluie ceea ce te face cea mai fericita…
1. Esti cea mai fericita atunci cand te simti libera si inconjurata de prieteni care te accepta asa cum esti.
2. Esti cea mai fericita atunci cand ai alaturi de tine o persoana care iti este draga si pe care o placi si care este la randul sau fericita.
3. Esti cea mai fericita atunci esti stapana asupra situatiilor si poti sa te amuzi pe seama lor.
4. Esti cea mai fericita cand iti amintesti ca viata e frumoasa si nu uiti sa razi si sa te bucuri de ceea ce iti ofera.

Testul Nr. 6 - Testul Plantei

Testul 6 iti indica atitudinea fata de parinti…
1. Tii la parintii tai, insa ai o fire independenta si ti-ai dorit dintotdeauna sa te afli pe cont propriu.
2. Simti recunostinta fata de parintii tai pentru ca te-au crescut si ti-au dat posibilitatea sa fii persoana care esti.
3. Esti foarte atasata de parintii tai si te bazezi pe ei atunci cand ai nevoie. Doresti sa-i stii aproape si vrei sa-ti fie intotdeauna alaturi.
4. Ai multe multumiri pe care ai dori sa le adresezi parintilor. Ti se pare ca nu ai gasit inca metoda potrivita pentru a-i rasplati pentru tot ce au facut pentru tine.

“Ce se intampla in corp cand bem apa?”


 
Ralph Vornehm a prezentat componenta de apa a fiecarui organ din corpul omenesc, incepand cu celulele, sangele, neurotransmitatorii si terminand cu organele. Astfel, creierul contine 90% apa, ceea ce explica intr-un fel capacitatea acestuia de a transmite mesajele catre toate organele cu viteze uluitoare; neurotransmitatorii - responsabili de transmiterea acestor mesaje - contin tot 90% apa.
Este de inteles atunci, de ce cand nu bem apa, nu mai simtim cu timpul senzatia de sete. Neurotransmitatorii deshidratati nu mai transmit corect mesajul "mi-e sete", asa incat setea incepe sa mistuie corpul, incep durerile (si ele semnale de deshidratare) si patologia multor organe. “Celulele corpului nostru nu se ating intre ele, pentru ca inoata in apa, la fel ca si nervii”- R. Vornehm
 
 
Ce se intampla cand apa din corp este murdara? 
Celulele comunica printr-un sistem de tip bio-laser. Exista un tip de apa in interiorul celulei si alt tip de apa in afara ei. Schimbul intre acestea purifica celula si o ajuta sa functioneze corect. Daca nu bem apa regulat, celulele se intoxica. Cind membrana unei celule nu este bine hidratata, corpul declanseaza un mecanism de urgenta, ca forma de aparare si de hidratare. Corpul se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Membrana se imbraca intr-o pelicula protectoare, ca o crema, care impiedica uscarea. Ce este aceasta pelicula? Surpriza. Este colesterol.
 
Corpul nostru se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului. Studiile efectuate au aratat ca, in 90% din cazuri, colesterolul scade in 21 de zile de baut apa corect, ceea ce inseamna ca in 90% din cazuri colesterolul este crescut din cauza deshidratarii.
 
Ralph Vornehm arata ca celulele deshidratate se afla intr-un fel de sfera intunecata, dupa care devin mutante si se ajunge la cancer (studiile facute pe celulele canceroase au aratat ca acestea nu mai comunica intre ele).
 
Ce se intampla la nivelul sistemului digestiv daca nu bem apa inainte de masa (o cana, cu o jumatate de ora inainte de masa, NU SE BEA APA IN TIMPUL MESEI!?)? Corpul nostru are nevoie de sange pentru a efectua procesul digestiv si este binecunoscut faptul ca sangele este compus 80% din apa.  Pentru a efectua corect procesul de digestie, sangele trebuie sa fie hidratat corect inainte de masa. Altfel… sangele se ingroasa si de aceea, pentru a se hidrata extrage apa din organele vitale.
 
In organismul nostru fiecare celula, fiecare componenta “lupta” pentru a-si intretine viata proprie, ceea ce face ca, in ultima instanta, sa conduca spre viata intregului organism. Sangele nu face exceptie de la acest principiu, asa incat, este extrem de important sa bem apa cu o jumatate de ora inainte de masa. Sangele nu va mai extrage apa din organele vitale pentru a realiza procesul de digestie, iar corpul va ramane sanatos.
“Sunt oameni care tusesc, ii apasa inima sau au colici dupa masa. Acele organe care ne dor dupa ce mancam sesizeaza ca nu au destula apa”, spune Ralph Vornehm.
 
La nivelul cartilagiilor, componenta apei este de 90%. Cand cartilagiul este deshidratat, incepe sa pocneasca. Oasele au nevoie de apa in aceeasi masura si multe dintre durerile de oase, precum si sindromul de alunecare al discului lombar sunt cauzate de deshidratare. Tensiunea arteriala mare, problemele legate de vasele de sange sunt cauzate de lipsa apei din corp. Presupunem, insa, ca durerile sunt mai mult decat o rugaminte pe care corpul ne-o trimite. Durerea trebuie sa fie un mare strigat de ajutor, care s-ar putea traduce: “Ajutor, mi-e sete de nu mai pot!”.

vineri, 24 august 2012

CUM REFUZĂ ROMÂNCELE - PE ZONE   
 
  Ardelencele. Mă, iubi, mă, nu vreau amu. Nu te supăra pe mine, da' io zic s-o lăsăm pă mâne. Bine, dacă vrei ţi-o fac oral o ţâră, dar să ştii că nu am chef dă mai mult, că mă simt aşa de moleşită, aşa lenioasă. Bine, iubi? Hai, mă, promit că în uichend stau şi io mai mult şi poate ne uităm la un film de care-ţi place ţie... 
 
Oltencele. Tuţi apraşteul tău azi şi mâine, păi ce futai îţi trebuie ţie acum? Păi tu nu văzuşi că fusei 9 ore la muncă, bă trântorule? Şi făcui ciorba, şi am adunat de prin casă după voi. Mama voastră de trântori. Niciun futai în seara asta, n-am nici o scârbă de chef. Lasă-mă în pace! Arză-te-ar focu' de bărbat bun la nimic! Auzi, mă, la el, io-s caldă în gură de atâta muncă şi lui îi trebuie să se suie pe mine
 
Săsoaicele. Hansel, liebe! Ich bin suparate pe tine, nu arbait, kaine bani, kaine facem sex. Das ist un erzaţ de sentiment daca nu ezist comunicaţion. Tu vrei ain-ţvai la dormitor, prima dat trebuie respect, ich nu pot sa face cu tine ceva zer gut daca tu nu ai pozition social stabil, aber ţuruc la fabric! Hoite ich habe nicht liebe pentru tine. Auf viderzen!
 
Moldovencele. Mă, ştii şe? Pi mini nu mă mai duşi tu cu zăhărelul ca ultima oară, când ai zis că dacă-ţi pun fofo pi gură, baţi şi tu covoarele şelea. Deci pi mini să mă laşi în paci. Sau, oi videa, dacă-mi dai bani pintru coafor, poate îţi arăt o ţâţă şi ti duci să ti rizolvi la baie. M-am săturat di toati - când bei urli la mini, când eşti treaz, vrei să-mi bagi papuşoiu în chiseliţă.  
 
Maramureşencele. Barbati, nu vreau nimic cu tine asta seara. Lasă că vedem mâine sau la sfârşitul săptămânii. Du-te dacă ţi-e foame, că am făcut salata de boeuf, şniţele, supă, chiftele şi ardei copţi. Hai, nu mai insista, că oricum nu facem nimic. Chiar nu am dispoziţia necesară. Du-te şi mănâncă dacă vrei, că deja e târziu şi te văd cam obosit. Trebuie să şi dormi, vrei să faci tensiune?
 
Dobrogencele. Bine, hai s-o facem. Dar dă-mi şi tu bluza asta jos, ştii că nu-mi place cu ea pe mine. Iarăşi eşti cu şosetele? Eşti perfect convins că aici nu eşti la curve, da? Păi serios. Auzi, hai s-o lăsăm pe altădată. Şi mai învaţă şi tu ce e ăla preludiu, că m-am saturat să mă umezesc la comandă!
 
Evreicele. Ştii, dragă, mâine e Yom Kippur şi rabi a spus că trebuie să fim coşer. Trebuie să respectăm Tora, tu ştii că familia noastră are bun renume. Mai bine hai spune-mi ce profit ai obţinut din afacerea cu Şloim? Hai, că trebuie să numărăm banii şi să-i punem la locul ştiut. Lasă alte preocupări acum, nu avem timp, ce, vrei să dăm faliment?!
 
Muntencele. Auzi, sincer, io-mi bag picioarele! Băi, obsedatule, da tu chiar nu te-ai săturat aşa, de tine?? Toată ziua îţi trebuie, parcă eşti pe alcaline. Păi mai termină, băi, că deja mă scoţi din sărite, zău! Io îi zic lu mă-ta că nu pot să stau cu un obsedat sexual ca tine, că aşa ceva nu se mai poate. Ce te faci dacă-s plecată?
 
Bănăţencele. Dragă, tu ştii cât ţiu eu la tine, tu eşti cel mai grozav bărbat de pe lume, totdeauna am apreciat asta la tine şi m-ai satisfăcut întotdeauna până la maxim. Dar eu sunt o doamnă, ştii că azi e ziua mea de coafor, manicură, azi vreau să mă fac frumoasă pentru tine, aş vre să-mi cumperi şi brăţara care am văzut-o ieri la bijutier, o să mi-o pun când o să fiu goală cu tine în dormitor, asta va fi la sfârşit de săptămână, da?, până atunci mă voi gândi numai la tine. Pa, armăsarule!
 
Unguroaicele. Ioi, Pişta dragam, aşteptat atâta pe tine! Vrei să face la tine sex? Hai, anghialom, se bem ceva! Egeşege, no hai inche un pahar. Ioi de jo! Finom o palinka, hai se bem! Şi inche un pahar pentru mine... Un pahar pentru apu, un pahar pentru aniu... Ai adormit, edeşem? Ez oz! Gyuri, hai la lontru, că disno de barbat a dat in primire! Ioi ce mult aşteptat pe tine!

Mici secrete ale Elisabetei a II-a

Foto: Suzanne Plunkett / REUTERS
Sub titlul "Elisabeta a II-a, tot ce aţi vrut mereu să ştiţi", un expert în regalitate a publicat în cotidianul francez Le Figaro un articol în care dezvăluie "micile secrete ale reginei Angliei".
Elizabeth Alexandra Mary Windsor, aflată de 60 de ani pe tron, este şefa Commonwealth (care cuprinde 54 de state), regina a 16 state independente din Commonwealth, lord mare amiral, comandant suprem al armatei, guvernator suprem al Bisericii Angliei, apărăptoarea credinţei, ducesă de Normandia, ducesă de Lancastre. Pentru maori - băştinaşii din Noua Zeelandă - ea este Kotuku, o pasăre albă sfântă, iar pentru populaţia din Papua Noua-Guinee este Missis Kiwin. Pentru soţul său, este Lilibet sau "cârnăciorul meu".
Iată câteva dintre micile secrete publicate de Le Figaro:
. Ce are regina în geantă: o pereche de mănuşi de schimb, un ruj Elizabeth Arden, o pudrieră, o batistă, câţiva biscuiţi pentru câini (are 6). Niciodată bani, în afara unei bancnote de 5 lire, pentru slujba de duminică.
. Cocktailul preferat: jumătate gin, jumătate Dubbonet, cu două cuburi de gheaţă şi o felie de lămâie. Mâncărurile preferate: sole de Douvres fripţi, salată de pui, spată de miel, rosbif, pudding de Yorkshire - pregătite de bucătarul său Mark Flanagan.
. De ce poartă haine în culori atât de vii: pentru că regina trebuie văzută de toţi şi de la o distanţă cât mai mare. Iese întotdeauna cu poalele "sigilate", pentru ca vântul să nu comită indiscreţii.
. Cum îşi petrece serile: nimic nu-i face mai multă plăcere decât să se uite la televizor. În vacanţe, construieşte puzzle-uri gigant, dezleagă cuvinte încrucişate şi şarade.
. A trimis primul mail în 1976 (pe site-ul armatei britanice), în 1997 şi-a lansat propriul site (www.royal.gov.uk), este pe YouTube din 2007, pe Twitter din 2009 şi pe Facebook din 2010.
. O mică manie a sa: pune să îi fie călcate ziarele de dimineaţă, pentru a nu se păta cu cerneală tipografică.
. Câte maşini are: opt limuzine - trei Rolls-Royce, două Bentley şi trei Daimler. Rolls-urile şi Bentley-urile nu au plăcuţe de înmatriculare.
. Cum ştii dacă regina este nervoasă: îşi răsuceşte verigheta şi uneori spune "Nu mă amuză".
. Ce face înainte de culcare: îşi consemnează activitatea de peste zi, gesturile şi gândurile secrete într-un jurnal intim pe care nimeni nu are voie să îl citească.
. Cât costă monarhia britanică: 62 de pence, pe an, pe locuitor
 
APĂSAŢI PE LINKUL CE VĂ INTERESEAZĂ !!!...   
 
       Apa de argint este un dezinfectant ·         Berea ca medicament ·         Cafeaua - intre dependenta si profilaxia cancerului la intestin ·         Calitatile terapeutice ale uleiului de ricin ·         Ce afectiuni, cum se trateaza acestea cu miere si cum poate fi depistata mierea falsificata ·         Cinci pasi pentru o viata mai fericita ·         Cine sint medicii din paduri ·         Comprese, cataplasme si unguente folosite in artroza ·         Compresele ·         Cristalul de cuart ·         Cum am scapat de friguri ·         Cum ne aparam impotriva insectelor, meduzelor si serpilor ·         Cum sa ne folosim de miere ca sa fim sanatosi ·         Cum sa scapam de tuse ·         Cum sa scapati de durerea provocata de intepaturi ·         Cum tratam arsurile, precum si diverse taieturi si rani ·         Din gradina cu sanatate - ce recomanda medicina populara in caz de alergie ·         Din proprietatile cristalelor ·         Doi plasturi miraculosi pentru sanatatea dumneavoastra ·         Drojdia de bere si efectele ei terapeutice ·         Durerile de dinti - masuri profilactice ·         Exercitii fizice pentru combaterea inflamatiilor alergice ale mucoasei nazale ·         Exercitii pentru imbunatatirea vederii ·         Filozofia si practica risului ·         Formula fericirii familiale ·         Forta tamaduitoare a sarii de bucatarie ·         Inainte de a te increde in altii, ai incredere in tine! ·         Laptele e o sursa de energie si de nutrimenti ·         Leacuri populare in caz de otita ·         Leacuri si terapii naturale ·         Leacuri si terapii pentru tratamentul unor afectiuni ·         Masajul cu ajutorul ventuzelor ·         Masajul talpilor prin metoda spinilor din branturi ·         Medicamente hormonale naturale ·         Medicina populara si bolile de inima ·         Mirodenii care va fac bine ·         Molustele - un medicament extrem de benefic, dar putin cunoscut ·         Niste radacini subtiri, albicioase ·         O viata sanatoasa inseamna bucuria de a trai ·         Oxid de zinc si glicerina pentru fracturi ·         Pentru a nu fi bolnavi, sa nu ne reprimam sentimentele ·         Pisica - animalul meu preferat ·         Produsele lactate si efectele lor asupra sanatatii noastre ·         Protectia noastra, mediul si comportamentul ·         Puterea tamaduitoare a mineralelor ·         Remedii din plante si alimente comune ·         Remedii naturale contra greturilor ·         Remedii naturale contra insomniei ·         Remedii naturale impotriva febrei ·         Remedii naturale pentru artrita ·         Remedii naturale pentru inlaturarea durerilor ·         Remedii naturiste contra indigestiei ·         Remedii naturiste pentru alcoolism ·         Remedii naturiste pentru durerea de cap ·         Remedii pentru astenia de primavara ·         Remedii pentru combaterea transpiratiei ·         Remedii sigure in intoxicatii cu diverse produse ·         Remedii traditionale, usor de preparat in casa ·         Retete cu miere pentru bolile cailor respiratorii ·         Retete de sanatate ·         Retete diverse cu miere ·         Reumatismul sau inflamarea tesutului conjunctiv ·         Sa meditam mergind ·         Sarea inlocuieste alte remedii ·         Scapati de alergii in mod natural ·         Schimbarea stilului de viata va amelioreaza sanatatea ·         Sfaturi pentru o inima sanatoasa ·         Sfaturi practice naturiste ·         Tetraciclina - antibioticul descoperit in mumiile egiptene ·         Polipii la stomac se trateaza cu frunze de rostopasca ·         Infuzie din muguri de mesteacan pentru afectiunile cailor urinare si ale rinichilor ·         Metode populare pentru a scapa de viermii intestinali ·         Tenul gras, transpiratia si decoctul de scoarta de stejar ·         Infuzie de galbenele si iarba-mare pentru afectiunile hepatice ·         Leacuri populare impotriva arsurilor la stomac ·         Decoctul din frunze de varza imbunatateste vederea ·         Eczemele se trateaza cu ulei de catina si macese ·         Retete populare impotriva gripei ·         Bai cu miere impotriva tulburarilor sistemului nervos ·         Artrita si varicele se trateaza cu miere si usturoi ·         Tulburarile de metabolism se regleaza cu infuzie de roinita ·         Diabetul zaharat se trateaza cu decoct de cicoare ·         Retete populare impotriva alcoolismului ·         Amestecuri de plante pentru calmarea durerilor menstruale ·         Mugurii de pin - recomandati in astmul bronsic ·         Seminte de marar si muguri de hamei pentru a scapa de insomnie ·         Sucuri de legume pentru vindecarea gastritei ·         Proprietatile terapeutice ale gutuilor ·         Gutui proaspete impotriva intoxicatiilor medicamentoase ·         Decoct de galbenele pentru a scapa de ameteli ·         Tratarea gripei cu decoct de coacaze negre ·         Amestecuri cu miere impotriva afectiunilor rinichilor si cailor urinare ·         Folosirea propolisului in cazurile de prostata ·         Decoct de ovaz pentru afectiunile gastro-intestinale ·         Germenii de griu trateaza problemele ochilor ·         Masti cu faina de ovaz pentru tenul gras sau uscat ·         Aluatul din faina de secara trateaza radiculita ·         Florile si frunzele de anghinare - recomandate in ateroscleroza ·         Scapati de viermii intestinali cu seminte de dovleac ·         Afectiunile gastro-intestinale si sucul de varza ·         Aburii de ceapa vindeca guturaiul ·         Decoctul de usturoi - recomandat impotriva infectiilor ·         Sucul de aloe cu miere si unt trateaza bronsita ·         Comprese cu infuzie de coada-soricelului pentru inflamarile pielii ·         Urzica - indicata in cazul bolilor de rinichi ·         Comprese cu spirt si piper pentru tratarea poliartritei ·         Radacinile de tataneasca trateaza fracturile ·         Bai cu cimbru in tulburarile metabolice ·         Florile de tei - un bun mijloc sudorific ·         Sucul de podbal vindeca ranile cu puroi ·         Infuzie de urzica impotriva eruptiilor cutanate ·         Mugurii de tuia si pietrele la rinichi ·         Germenii de griu mentin o sanatate de fier ·         Tratarea diferitelor afectiuni cu ajutorul plantelor din gradina ·         Amestecul de plante care trateaza diareea ·         Radacinile de angelica imbunatatesc digestia ·         Pietrele la rinichi se elimina cu suc de morcovi si castraveti ·         Leacuri populare pentru incontinenta urinara ·         Infuzie de rozmarin salbatic impotriva varicelor ·         Decoct din radacini de zmeura impotriva astmului bronsic ·         Nalba mare va scapa de durerile de dinti ·         Durerile de stomac se calmeaza cu afine ·         Tratamente naturiste impotriva gripei ·         Dizenteria se trateaza cu suc de aloe ·         Sfecla rosie in terapia cancerului ·         Troscotul si afectiunile rinichilor ·         Paducelul - recomandat impotriva afectiunilor inimii ·         Hrisca si iaurtul trateaza diabetul zaharat ·         Iarba-mare - recomandata in cazul digestiei proaste ·         Uleiul de menta neutralizeaza aciditatea sucului gastric ·         Hemoragiile pot fi oprite cu patlagina ·         Bai cu scoarta de salcie pentru tratarea varicelor ·         Tataneasa trateaza afectiunile pulmonare ·         Valeriana va scapa de durerile de cap ·         Sucul de ridiche neagra trateaza afectiunile ficatului ·         Infuzie de macese pentru bolile de rinichi ·         Retete populare pentru tratarea gripei ·         Infuzie de salata verde impotriva hipertensiunii ·         Afectiunile cailor biliare si infuzia de salvie ·         Paducelul previne ateroscleroza ·         Plantele recomandate in timpul sarcinii ·         Tinctura de tataneasa impotriva tusei cronice ·         Ceapa previne aparitia ridurilor ·         Obezitatea se trateaza cu plante medicinale ·         Gargara cu infuzie de soc impotriva anghinei ·         Gastrita cronica si infuzia din frunze de salata ·         Decoct de valeriana impotriva hipertensiunii arteriale ·         Hemoroizii se trateaza cu decoct de sunatoare ·         Mierea - medicament universal ·         Bolile de piele se vindeca cu radacini de brusture ·         Leacuri populare pentru tratarea diareii ·         Bai cu plante pentru durerile reumatice ·         Astmul bronsic si florile de boz negru ·         Fructele de paducel va scapa de nevroze ·         Gargara cu obligeana impotriva inflamarii mucoasei bucale si a gingiilor ·         Plantele medicinale recomandate impotriva obezitatii ·         Caderea parului si infuzia de catina ·         Decoctul din frunze de merisor trateaza pietrele la rinichi ·         Valeriana va scapa de migrena si insomnie ·         Florile de luminarica au proprietati expectorante ·         Decoct din seminte de in impotriva constipatiei ·         Traista ciobanului - recomandata in bolile de ficat ·         Sfecla fiarta are proprietati diuretice ·         Sucurile de legume trateaza hipertensiunea arteriala ·         Sucul de varza - indicat impotriva gastritei ·         Sucul de ceapa cu miere calmeaza accesele de astm bronsic ·         Macesul - indicat impotriva reumatismului si pietrelor la rinichi ·         Remedii populare impotriva racelii ·         Tecile de fasole trateaza diabetul si pancreatita cronica ·         Flori de musetel si miere pentru colita cronica ·         Retete pe baza de plante pentru tratarea laringitei ·         Mierea - un bun remediu pentru orice tip de ten ·         Levantica - recomandata impotriva astmului si bronsitei ·         Neurastenia se trateaza cu zmeura si miere ·         Iarba-mare si florile de tei au proprietati expectorante ·         Eczemele se vindeca cu ajutorul cartofului ·         Mierea - recomandata in gastrita cronica ·         Suc de sfecla si morcov pentru tratarea hipertensiunii ·         Comprese cu varza si sfecla impotriva mastitei ·         Plantele folosite in afectiuni ginecologice ·         Dovleacul si castravetii nu sint recomandati celor care alapteaza ·         Anemia se trateaza cu sucuri de legume ·         Scapati de insomnie cu radacini de valeriana ·         Sucul de lamiie si bicarbonatul de sodiu - recomandate in obezitate ·         Amestecurile de plante care trateaza anemia ·         Florile si fructele de paducel va scapa de iritare nervoasa ·