joi, 3 noiembrie 2011

Cele mai atrăgătoare 3 semne din zodiac

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)


femeia ScorpionAspect fizic: Nativa din Scorpion este o persoana de statura de obicei mijlocie, cu un ten in general de culoare inchisa, ochi caprui-negri si un par bogat, adesea negru. Poate ca cel mai mare atu al nativelor din Scorpion este lungimea picioarelor.
Femeia Scorpion detine farmec, are o alura misterioasa, putere interioara – datorita acestor calitati poate trece peste orice obstacol care ii apare in cale. Nativa din Scorpion se prezinta ca o persoana increzatoare in propriile forte si de aceea majoritatea barbatilor se simt atrasi de ea in mod constant. Ea are calitatea de a fi misterioasa, fiind atenta la cum se prezinta in public, discreta si plina de mici secrete. Cea nascuta in zodia Scorpion afla imediat detalii despre interlocutorii sai, lasandu-i, in acelasi timp, in ceata in legatura cu propria personalitate (detine o reticenta naturala).
Cel mai bun cuvant prin care se poate descrie o persoana nascuta in Scorpion este pasiunea. Pentru ea, aceasta este cel mai important ingredient al vietii – pasiunea fata de persoana iubita, pasiunea pentru familie, pasiunea de a munci, pasiunea de a trai!
Femei Scorpion celebre: Julia Roberts, Katherine Hepburn, Grace Kelly, Maria Antoaneta, Demi Moore, Meg Ryan, Sophie Marceau, Vivien Leigh, Winona Ryder

Leu (23 iulie – 22 august)


femeia LeuAspect fizic:  Leul are un aspect fizic solid, bine facut, de talie mijlocie. Este o persoana frumoasa, cu fata ovala, trasaturi regulate, ochi in general mari si rotunzi si par castaniu.
Femeia Leu se distinge usor printre ceilalti oameni. Ea este cea care “lumineaza” camera cu vestimentatia ei spectaculoasa – nativele din Leu stiu cum sa isi faca aparitia in mod unic oricand si oriunde.
La fel ca si o adevarata doamna din Franta, o nativa nascuta in Leu va prefera intotdeauna sa aiba o toaleta eleganta si scumpa in loc de 20 ieftine. Ea poseda nevoia majora de a fi respectata de persoanele din jur si va face tot ce ii sta in puteri pentru a se face remarcata si retinuta. Femeia Leu este extravaganta in mod natural – sa nu incercati niciodata sa ii spuneti ca da prea multi bani pe haine (sau pe ingrijirea copiilor, pe care ii place sa ii “cocoloseasca”).
Pe de alta parte, acest tip de femeie are o personalitate calda, spontana si creativa – cu siguranta ca nu va puteti plictisi in compania ei.
Femei Leu celebre: Sandra Bullock, Coco Chanel, Madonna, Jackie Kennedy, Audrey Tatou, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Halle Berry, Mae West, Mata Hari

Rac (22 iunie – 22 august)


femeia RacAspect fizic: Statura Racului este fie mijlocie, fie inalta. Nativele acestui semn au in general un ten palid, figura rotunda cu trasaturi fine, fragile, ochi mici cenusiu-albastrii si par castaniu.
Cu pielea ei translucida si umerii frumos conturati, femeia Rac atrage toate privirile barbatilor din jur atunci cand intra intr-o camera purtand rochia perfecta cu atitudinea perfecta. Daca totusi aveti impresia ca este usor sa scoateti la intalnire o nativa din Rac, ei bine, v-ati inselat.
Femeia Rac se gandeste mult inainte sa isi ofere inima (poate ca de aceea este si atat de atragatoare, pentru ca nu o poate avea oricine), fiindca atunci cand o face, da tot ce are mai bun.
Aceasta persoana lunara este extrem de feminina si, mai mult, este cea mai protectiva din intregul zodiac.
Femei Rac celebre: printesa Diana, Cyndi Lauper, Gina Lolobrigida, June Carter Cash, Liv Tyler, Mireille Mathieu, Natalie Wood, Selma Blair, Sofia Vergara