joi, 31 ianuarie 2013

Gripa


  Dragi prieteni!

S-a dat alerta de gripa si s-a inregistrat deja primul deces la noi in tara : o femeie de 55 de ani din Bistrita, VACCINATA pe 5 dec. 2012  a murit in ianuarie. Deci vaccinul e de tot jegul, apa de ploaie ca si in anul 2011 cand au fost vaccinati 500.000 oameni cu apa neinceputa iat restul de 500.000 de doze au ajuns oficial la wc- uri.
Daca nu v-ati vaccinat si nu vreti sa o faceti iata sfatul meu verificat timp de 3 ani si confirmat recent si de dr. Oz : pentru a evita gripa si racelile varsati un pic de miere de albine in o lingurita si inmuiati in ea un betisor cu vata pentru urechi. Ungeti narile in interior cat de adanc se poate si stati culcat cateva minute pentru ca mierea sa se duca in fundul gatului. Cand simtiti dulce in gat , gata, la treaba cu voi, sunteti imunizati pe ziua aia. Mierea hidrateaza si astupa fisurile fine din nas unde se cuibaresc virusii, trebuie sa fie miere adevarata de la oameni nu din comert care este fiarta.
Suplimentar se poate folosi si un spray cu propolis pentru gat, cealalta cale de acces a gripei. Dati cateva pufuri si gata.
Ambele tratamente sunt valabile si daca deja ati racit, raceala trece in 24 ore, daca dati mai frecvent cu leacurile de mai sus.
Nu am mai racit in ultimii 3 ani, alta data faceam 3-4 stari gripale pe an.
Ca efect: daca sunteti sanatos tun mierea nu va doare. Daca este cuibarit microbul in nas, timp de vreo 10 minute va va durea  suportabil cat dureaza lupta pentru evacuarea microbului.