miercuri, 31 octombrie 2012

Medicamente care ucid

 
 
Romania este, si la capitolul medicamente, un "sat fara caini", un maidan pe care vin si se joaca cu sanatatea si viata "prostimii" sute si sute de fabricanti de medicamente, de medici si farmacisti!!! Bani sa iasa. si ies fara numar!!! Oameni buni, daca de voi nu va intereseaza. macar copiilor vostri le puteti salva viata!!! 
  
Incepem acum o serie de dezvaluiri socante,unele incredibile, referitoare la medicamentele romanilor, unele dintre acestea fiind doar ale romanilor pentru ca lumea normala, tarile civilizate. le-au interzis ca sa nu mai moara oamenii!!!
 
 Primul pe lista este."medicamentul saracului" sau celebrul Algocalmin. Piata algocalminului din Romania este estimata la peste 11 milioane de dolari anual. Pretul mic l-a transformat in calmantul nr. 1 pentru romani. Un adevarat "medicament al saracului", spun medicii. Licenta pentru denumirea de "algocalmin" este detinuta de fosta fabrica de medicamente SICOMED. In anul 2005 cehii de la Zentiva au preluat licenta si astfel, doar datorita algocalminului le-au crescut vanzarile cu peste. 1.000 de procente.  Potrivit surselor medicale, dintre toate medicamentele fabricate de compania de medicamente Zentiva, calmantul pe baza de metamizol aduce, de departe, cele mai substantiale profituri. Din aceasta piata, au reusit sa prinda felii importante si alte companii farmaceutice care produc algocalmin, dar sub o alta denumire.
Algocalminul se mai numeste si algozone, si este produs de Ozone Romania  . Agentia Europeana de Evaluare a Produselor Medicale, de recomandarile careia suntem obligati sa tinem cont, nu a restrictionat folosirea algocalminului. Cu toate acestea, majoritatea tarilor europene l-au interzis de mai multi ani. Studiile au demostrat ca metamizolul din algocalmin poate provoca o boala fatala, numita agranulocitoza, o boala. mortala care debuteaza ca o infectie supraacuta. Boala distruge celulele din maduva osoasa, altfel spus . tratarea durerilor de cap cu algocalmin duce la distrugerea sangelui.
 Mai periculoase decat algocalminul, sustin medicii, sunt calmantele de durere care folosesc in componenta, alaturi de metamizol o a doua substanta activa. De departePiafenul (metamizol si antispastic) este cel mai riscant de administrat. Altul este Benalgin, un calmant pe baza de matamizol si cofeina. Ambele se vand la liber in farmaciile romanesti, fara niciun fel de restrictii. Primii care au interzis metamizolul au fost americanii, inca din 1977. Din aceeasi perioada dateaza si decizia statului sudez de interzicere a calmantului. Azi substanta din care se face"calmantul saracului" din Romania este interzisa in Danemarca, Belgia - unde trecuta la rubrica otravuri - Germania, Spania - din 1989, Olanda - incepand cu 1990, Grecia sau Irlanda. Am luat doar exemple din Europa si Statele Unite!!!
  Pe lista analgezicelor considerate nocive de occidentali, dar care se folosesc frecvent in Romania, se mai regasesc Dipyrone, Novalgin, etc., medicamente care au la baza substanta denumita noramidopirina metansulfonat si fenilbutazona, Butazolidine, Rheopirin R, Reumopiryrine etc., care au la baza fenilbutazona. In plus, pe piata romaneasca se gasesc si combinatii ce contin Scobutil Compus sau aminofenazona - Aminofenazona L, Lizadon.
 
Piroxicamul si Aulinul sunt si ele pe lista neagra a Agentiei Europene a Medicamentului.
          Aulinul este un alt medicament care poate ucide si totusi este vandut la liber in farmaciile romanesti. Mai grav, Aulinul este vandut si in formele sale pentru copii (pediatrice) cu toate ca riscul este si mai mare. Aulinul este interzis in tari precum Spania, Marea Britanie, Finlanda, Turcia, SUA, Australia sau Japonia, deoarece s-a constat ca provoca frecvent . insuficienta hepatica mortala!!!  Aulinul este recomandat pentru tratamentul durerii si inflamatiei asociate osteoartritelor, entorselor si luxatiilor, durerilor menstruale. Aulin se numara printre cele mai cautate si utilizate medicamente in Romania, datorita efectelor sale calmante imediate. Putini insa stiu ca substanta activa continuta de Aulin, denumita nimesulid, poate fi. mortala.
 
Acum poate intelegeti mai bine de ce am corelat de la bun inceput Codex Alimentarius de. industria farmaceutica de pe planeta!
Poate asa vedeti mai clar de ce miliardarii Americii si ai Europei - nu toti, ca sa nu mergem cu prostii la tribunal sau sa ne calce masina mai repede - de ce aceste "forte ale banului si raului" vor inlocuirea usturoiului, a mentei si a ceaiului de tei cu. produsele minunate si clar. vindecatoare ale concernelor farmaceutice!!!
          Agentia Europeana de Evaluare a Produselor Medicale a interzis administrareaAulinului copiilor sub 12 ani. De asemenea, Comisia Europeana a Medicamentului a reluat, spre analiza, nimesulidul, in vederea retragerii sale de pe teritoriul intregii Uniuni Europene.Aulinul a fost restrictionat chiar si in tara producatoare, Irlanda. Consiliul Irlandez pentru Siguranta Medicamentelor a atras atentia asupra pericolului pe care il prezinta. 
In Romania . este la mare pret pentru ca sanatatea sau chiar viata copiilor nostri. nu e la pret european. Daca tot vrem depopularea planetei, moartea pentru sute de milioane de oameni. de ce sa nu punem accent pe romani?
  
 
Din cauza efectelor secundare grave o serie de medicamente au fost retrase de pe piaţă în unele ţări. Cu toate acestea ele continuă să fie comercializate în. România!!! Suntem un vast laborator cu 20 de milioane de cobai, un loc in care se fac bani, multi bani, pe sanatatea si chiar viata."prostimii" Europei! "Prostimea", adica ce a ajuns poporul roman in ultimii 21 de ani, este doar. o bună piaţă de desfacere pentru multe medicamente criminale interzise în alte state. Vreti exemple? Vreti sa ne salvam macar copiii daca pentru multi dintre noi este prea tarziu? Luati hartie si ceva de scris:
          Sprayul pentru astm Isoproterenol, comercializat sub numele de Isuprel, a ucis în anii '60 în jur de 3500 de pacienţi. Cu toate acestea el se comercializează în continuare în ţara noastră şi este prescris în diverse afecţiuni ale inimii. Ce medici, ce interese, ce bani sunt in joc?
   Medicamentul Stilbestrola fost dovedit ca producând tumori uterine şi mamare la femei şi a fost scos de pe piaţă în unele ţări europene. În România este produs şi comercializat de patru companii farmaceutice. Oare medicii care prescriu astfel de "leacuri vindecatoare" sunt prosti, sunt rai sau sunt doar. platiti bine? 
.         În 1970 au fost scoase de pe piaţă tranchilizantele Pronap şi Plaxin pentru că produceau moartea nou -născuţilor. 
.          Thyreotom forte, un medicament pentru suplimentarea aportului de hormoni tiroidieni la pacienţi cu hipotiroidie a fost scos de pe piaţă în Germania în 2005. Pentru ca la romani merge perfect ceea ce este interzis la nemti. medicamentul este în continuare prescris de medicii nostri şi se găseşte în farmacii. 
.         În 1984 ziarul Daily-Mail a scris clar că medicamentul împotriva acneei, Roacutan, medicament care se prescrie şi în prezent, a condus la malformaţii foarte grave ale nou-nascutilor.  Peste 50% dintre mamele care, in timpul sarcinii, au luat Roacutan, au nascut copii malformati!!! Roacutan este prescris în continuare de. doctorii români.
.         Zelmac, medicament impotriva afectiunilor digestive, care se vinde in Romania la ora actuala, produs de compania Novartis, a fost scos de pe piata in Germania, in aprilie 2007, desi nici macar nu fusese aprobat inca, fiind folosit ilegal de catre doctori in scopul testarii lui pentru industria farmaceutica.
.         Ketotifen,un medicament pentru tratamentul de lunga durata in astmul bronsic alergic sau cu componenta alergica, bronsita alergica si tulburari astmatice a fost scos in 2006 de pe piata in Germania , din cauza efectelor secundare grave la nivelul globului ocular si al rinichilor. In Romania se gaseste in farmacii.
.         Terfenadin, antialergic, a fost scos de pe piata in mai multe tari europene. In Romania se gaseste sub denumirea de Histadin, un sirop folosit in tratamentul simptomelor multor afectiuni alergice si in prevenirea si tratamentul reactiilor alergice la transfuzia de sange.
.          Methotrexat,de asemenea impotriva leucemiei, a produs tumori si a dus la anemie grava si ruperea intestinelor. In Romania este comercializat si prescris in reducerea dureriilor si a tumefactiilor articulare.
.         Mitothan,un alt medicament impotriva leucemiei, duce la moartea rinichilor secundari. La noi se gaseste sub numele de Lysodren si este utilizat pentru tratamentul cancerului stratului exterior al glandei suprarenale. 
.          Antibioticul Isoniazid duce la moartea ficatului. Acesta este comercializat in Romania .
.         Sunt foarte putini din pacate cei care au curajul, inconstienta sau posibilitatea sa spuna lucrurilor pe nume. "Afacerea" medicamentelor care "ucid lent" este una de succes: sute si sute de miliarde de dolari sau euro in fiecare an!!! Cu ceva timp in urma Dr. Scott Reuben, angajat al companiei farmaceutice Pfizer - cea care produce de exemplu "minunatia" Viagra a declanşat cel mai mare scandal de falsificare din istoria medicinei, recunoscând că, timp de 13 ani avea sarcina de a falsifica rezultatele studiilor şi cercetărilor, pentru ca produsele farmaceutice ale companei să aibă un succes mai mare pe piaţă. În calitate de colaborator al biroului de presă de la compania Pfizer , el a publicat cu duzina în reviste medicale de specialitate articole fără niciun dram de adevăr.
                         Cititi si dati mai departe. Si nu le mai luati !!!

ALIMENTE ȘI CEAIURI CARE NE PREGĂTESC PENTRU IARNĂ



O multitudine de factori, aflați mai mult sau mai puțin sub controlul nostru, fac ca răcelile și gripele să devină un fapt comun în viața noastră, mai ales la schimbarea de anotimp. Știm că oricum organismul nostru nu ne lasă la greu; își mobilizează tot arsenalul combatant dar, ca în orice luptă, de fiecare dată vor exista și pierderi. De aceea, e mai bine să rezolvăm conflictul cu microbii și virușii pe cale diplomatică și să ne păstrăm armata intactă, pentru războaiele cu adevărat neprevăzute. Măsurile strategice care favorizează menținerea unui sistem imunitar puternic sunt hrana corespunzătoare, aerul curat, eliminarea factorilor de stres, renunțarea la vicii, somnul suficient și evitarea, pe cât posibil, a medicamentelor de sinteză (în special a antibioticelor!). Dar dacă nivelul de stres sau calitatea aerului pe care-l respirăm nu stau întotdeauna în puterea noastră de control, alegerea unei alimentații corecte este numai a noastră. Hrana vie, naturală și cât mai puțin prelucrată ne întărește în mod sigur sistemul imunitar, armata organismului nostru, și ne găsește pregătiți pentru iarnă. Iată câteva alimente pe care ar trebui să le consumăm cu precădere în perioadele premergătoare răcirii accentuate a vremii:

- Usturoiul și ceapa: conțin quercitină și foarte mulți compuși ai sulfului, cu acțiune puternic antibiotică. Spre deosebire de antibioticele de sinteză, usturoiul, consumat regulat, nu dă rezistență bacteriană la acești compuși (bacteriile devin rezistente doar în cazul inoculării repetate a unei singure substanțe, sau a unei singure formule, cu 2-3 substanțe).
- Ardeii grași, capia și paprika: conțin din belșug vitamina C și provitamina A, care, printre multe alte calități, măresc rezistența la infecții.
- Fructele de pădure: sunt foarte bogate în vitamina C și în pigmenți antioxidanți. Liderii cap de serie sunt coacăzele negre și murele, care conțin resveratrol, o substanță puternic antioxidantă și anticancerigenă.
- Citricele (în special kiwi, grepfrutul roz și lămâia): sunt și ele renumite prin cantitatea mare de vitamină C conținută. Prin urmare, măresc rezistența corpului nostru la bolile specifice lunilor de iarnă.
- Mierea: conține o largă paletă de enzime, minerale și vitamine benefice. Cele mai indicate sunt mierea de mană (de sevă) și mierea de tei. Sfat: amestecați bine 400 g de miere cu 3 lingurițe de scorțișoară. În fiecare dimineață, la sculare, dizolvați 2-3 lingurițe din acest amestec într-o cană de ceai cald (nu fierbinte!) de pătlagină (un antibiotic natural de top), de ceai verde sau chiar de apă simplă. Vă ferește sau, după caz, vă vindecă de tuse, sinuzită și răceală. Vitaminele și fierul din mierea de albine înarmează leucocitele în lupta cu virușii și bacteriile dăunătoare.
- Tinctura de propolis: este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut și printre cele mai bune remedii naturale într-o serie largă de afecțiuni. Cu ajutorul ei se poate întări imunitatea și se pot trata răceli, anexite, cistite, dureri în gât, tuse uscată, hipertensiune sau infecții urinare. Produsul se găsește la orice magazin de tip Plafar, iar prețul este accesibil oricui.

- Ouăle (doar fierte moi!): conțin un complex de aminoacizi, vitamina A și zinc în cantitate mare. Zincul este un mineral crucial în menținerea integrității membranei celulare și în întărirea sistemului imunitar, având acțiune antiinfecțioasă și antitumorală; activează sinteza insulinei, precum şi procesele de detoxifiere pentru eliminarea unor compuşi chimici poluanţi. Mult zinc obțineți, de asemenea, mâncând nuci, germeni de grâu și usturoi.
Hidratarea cu lichide calde este o altă metodă eficientă de a face față anotimpului rece. Iată și câteva ceaiuri recunoscute în medicina populară drept întăritoare în lupta cu efectele frigului:

- Ceaiul de măceşe: Fructele de măceş sunt apreciate pentru conţinutul lor bogat în vitamina C şi, în cantităţi mai mici, de vitaminele A, B1, B2, PP şi K. Ceaiul de măceşe poate fi pregătit din 1-2 linguriţe fructe uscate (fără seminţe) la o cană cu apă fiartă (250 ml). Întărește imunitatea organismului şi-l ajută să reziste agresiunilor iernii.

- Ceaiul de afine: Afinele au câteva calități terapeutice foarte de lăudate de specialişti. Datorită conţinutului ridicat în antioxidanţi, ele cresc imunitatea, ajutând organismul să prevină infecţiile şi răcelile, întăresc pereţii vaselor de sânge, având şi un rol de protecţie cardiovasculară. O cană de ceai de afine din două linguriţe de fructe uscate şi 200 ml apă fierbinte poate face minuni.

- Ceaiul de soc: Infuzia din flori de soc provoacă o transpiraţie intensă şi ajută la eliminarea toxinelor. În amestec cu flori de tei sau cu o linguriţă de bitter suedez, este un bun adjuvant în tratarea afecţiunilor căilor respiratorii: gripă, bronşită, viroze. În sezonul rece, calmează durerile reumatice, guta, artrozele, artritele, sciatica, nevralgiile de trigemen şi intercostale. Ceaiul se prepară din 2 linguriţe cu flori de soc uscate la 200 ml de apă fiartă. Cana se acoperă timp de 10 minute şi se lasă la infuzat. Ceaiul se bea fierbinte, neîndulcit, de 3 ori pe zi. Datorită proprietăţilor lui laxative, este indicat şi persoanelor care vor să scadă în greutate sau care suferă de constipaţie cronică (ceaiul de soc este un laxativ uşor, care nu creează dependenţă).

- Ceaiul de cătină: Fructul de cătină are de două ori mai multă vitamina C decât citricele. În fructele coapte, conţinutul depăşeşte 400-800 mg la 100 g suc proaspăt. Dar cătina nu se mândreşte doar cu conţinutul bogat în vitamina C, ci mai are şi multe alte vitamine precum: A, B1, B2, B6, B9, E, K, P şi F. Aşa că, beți cu încredere seara, înainte de culcare, o cană cu ceai de cătină, din fructe uscate.

- Ceaiul negru: Recunoscut pentru proprietăţile antioxidante, ceaiul negru îmbunătăţeşte rezistenţa la frig şi ajută corpul să-şi păstreze resursele de energie. Se recomandă, de asemenea, şi în afecţiuni digestive. Atenţie însă, conține și cofeină, așa că beți doar o cană pe zi, la micul dejun sau la o oră după masa de prânz.

- Ceaiul de iasomie: Infuzia de iasomie stimulează metabolismul, reglează tensiunea arterială şi provoacă transpiraţie datorită conţinutului ridicat de acid salicilic. Nu se recomandă administrarea pe stomacul gol. Infuzia de iasomie se prepară din două linguriţe de plantă la o cană de apă fierbinte. Se beau două căni pe zi.

- Ceaiul de busuioc: este un foarte bun energizant. Ajută la combaterea bronşitei, gripei, durerilor articulare, insuficienţei circulatorii, a reumatismului şi la desfundarea mucoasei nazale. Beți câte 3 căni de ceai de busuioc pe zi. Veți vedea rezultatele mai repede decât v-ați așteptat.

- Ceaiul de coji de portocală: știm deja că citricele au un conţinut ridicat în vitamina C. Tocmai acest lucru îi asigură şi ceaiului de coji de portocale un loc fruntaş între ceaiurile folositoare iarna. Întăreşte imunitatea, ajută la fixarea mineralelor, creşte capacitatea de apărare naturală şi, nu în ultimul rând, este un tonic excelent al musculaturii. Aşadar, nu aruncați niciodată cojile de portocală. Puneți-le la uscat, iar când se apropie sezonul rece, preparați-vă o infuzie zilnic, într-o cură de 2-3 săptămâni.

- Ceaiul de muguri de pin: pinul este bogat în răşină şi are o putere terapeutică intensă. Mugurii lui au efect dezinfectant, detoxifiant, stimulator al rinichilor și de reîntinerire generală. Pentru a evita afecţiunile anotimpului rece, beți zilnic o cană cu ceai de pin.

- Ceaiul de scorţişoară: Pe lângă utilizarea în reţetele culinare, scorţişoara are şi efecte terapeutice remarcabile. Ceaiul de scorţişoară este eficient în cazul răcelilor şi în unele afecţiuni digestive, precum diareea. Are, de asemenea, şi un puternic efect antioxidant.

PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE PRIMESC CA ,,PEDEAPSA" 20 AVE MARIA SI 10 TATAL NOSTRU

Doua calugarite au iesit de la manastire ca sa vanda prajituri.
Una era sora Matematica (M)
,
 si cealalta sora Logica (L).

M : Se apropie noaptea si suntem inca departe de manastire. 

L: Sora, ti-ai dat seama ca ne urmareste un barbat de peste o jumatate de ora?

M : Da, ce o vrea de la noi?
L: Este logic. Vrea sa ne violeze.
M: Oh Doamne! Calculez ca daca continuam sa mergem in acest ritm, ne va ajunge in 15 minute.  Ce putem face?
L: Unicul lucru logic pe care il putem face este sa mergem mai repede !!!
M : Nu cred sa functioneze asta !!!
L: Bineinteles ca nu, pentru ca si el a facut ultimul lucru logic pe care-l putea face, a inceput si el sa mearga mai repede !!!
M : Si acum, ce vom face? O sa ne ajunga intr-un minut.
L : Unicul lucru logic pe care il putem face este sa ne separam, d-voastra o luati pe acolo si eu pe aici; nu va putea sa ne urmareasca pe amandoua!
Atunci, barbatul
s-a decis s-o urmareasca pe sora Logica. Sora Matematica a ajuns la manastire preocupata de ceea ce i s-o fi intamplat sorei Logica, dar dupa un timp a sosit si sora Logica.
M : Sora Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine. Povestiti-mi ce s-a intamplat?.
L : S-a intamplat ceea ce era logic. Barbatul nu putea sa ne urmareasca pe amandoua, asa ca a optat pentru mine.
M : Si, ce s-a intamplat dupa aceea?
L : Ceea ce era logic. Am inceput sa fug cat mai repede, si el dupa mine, la fel.
M : Si?
L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
M : Dumnezeule, si d-voastra ce ati facut?
L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta.
M : Dumnezeule, si omul ce a facut?
L : Si el a facut ceea ce era logic, si-a dat jos pantalonii
M : Oh, nu!. Ce s-a intamplat dupa aceea?
L : Pai nu este logic sora? O calugarita cu fusta ridicata fuge mult mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine !

miercuri, 24 octombrie 2012

ALCOOLUL CA MEDICAMENT.

Calitățile terapeutice ale ȚUICII DE PRUNĂ i-au dat pe spate pe cercetătorii americani



Autor: Cristina Lica

Un studiu american spune că, în cantități moderate, populara țuică de pună poate proteja inima și poate trata anumite probleme ale stomacului și bilei.


Băutura cea mai populară în rândul românilor este, mai nou, medicament. Nu e minciună, studiile biochimiștilor americani confirmă încă o dată că bătrânii nu greșeau deloc atunci când alungau bolile cu leacuri în care „picurau” și tradiționala băutură. Consumată cu moderație- nu mai mult de 30 de mililitri pe zi- poate combate cu succes bolile de inimă, de stomac și problemele la bilă, care fac viața un calvar multor români.


Care este însă secretul acestor vindecări miraculoase? Cercetătorii americani au descoperit că o enzimă prezentă în cactusul Karroll viridis enoae se găsește în cantități de opt ori mai mari în țuica de prune. „Această substanță are rolul de a reduce depunerile de colesterol de pe arterele care transportă sângele către inimă și este prezentă în peste o sută de medicamente naturiste cu rol în prevenirea aterosclerozei și, implicit, a infarctului miocardic. Consumul zilnic a 30 de ml de țuică de prună poate substitui însă cu succes acest tratament, la un preț mult mai mic”, spune Marius Radu, cercetător în cadrul Academiei Române.

Întărește anemicii și combate constipația

Un alt grup de cercetători, de această dată germani, a descoperit în țuică șase tipuri de substanțe care hrănesc celulele roșii ale sângelui și care cresc cu 120% viteza de producere a hemoglobinei. Deși țuica are un conținut bogat în fier, acest lucru nu înseamnă că anemia se previne printr-o cură cu „suc de prună”, în lipsa unei alimentații corespunzătoare.

Un alt beneficiu pe care îl aduce țuica slabă organismului este reglarea funcțiilor hepatice, grație conținutului de vitamine A, B, C, D1 și D2, nedegradabile termic și ușor de asimilat. Băutura se recomandă în dischinzeii biliare, disfuncții ale ficatului provocate de o slabă irigare cu sânge a acestuia sau chiar constipație.

Pentru efecte maxime, țuica este indicată a aperitiv cu 10-15 minute înainte de servirea mesei de prânz (nu la micul-dejun!), pentru că favorizează absorbția nutrienților din alimente. În acest caz, nu trebuie să mai consumați alte băuturi alcoolice la masă.

Lacomi: „Românii nu apreciază corect cantitatea”

Nutriționiștii români se feresc să vorbească despre beneficiile alcoolului, pe motiv că acesta este „un punct sensbil” la români. „Țuica face parte din categoria băuturilor distilate, iar noi ne ferim să le recomandăm pe acestea. Aveam un profesor în facultate care era adeptul unei cantități mici de țuică, înainte de masă, a la long, însă nu văd ce efecte ar avea o băutură care conține apă și extarctul acela din prună. Există studii care spun că alcoolul în cantități mici scad probabilitatea de boli cardiovasculare, însă acestea sunt discutabile. În plus, percepția oamenilor asupra cantității este diferită”, este de părere nutriționistul Corina Zugravu.

„Am vazut atâtea cazuri de hepatită, ciroze, chiar nu pot să vorbesc despre alcool ca medicament”, adaugă nutriționistul Lygia Alexandrescu.

„Subțiază” sângele și activează neuronii

Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat calitățile terapeutice ale alcoolului. În cantități mici, s-a dovedit că acesta poate fluidifica sângele, prevenind astfel formarea cheagurilor de sânge, are un efect pozitiv asupra neuronilor și poate stimula memoria. Mai mult, consumul moderat la persoanele de peste 60 de ani ameliorează capacitățile cognitive și reduce riscul de demență și Alzheimer.

Protecția inimii se bazează pe creșterea colesterolului bun concomitent cu scăderea nivelului colesterolului „rău” și a trigliceridelor. "O meta-analiză din 2002 a mai multor studii a arătat că, indiferent de cantitate, vinul reduce cu 32% riscul cardiovascular, iar berea, cu 22%. Recent, un alt studiu care a luat în calcul şi dozele, a arătat că şi berea, şi vinul protejează inima în aceeaşi măsură", a declarat medicul Licia Iacoviello, de la "Naples University", Italia.

Nu recuperați la sfârșitul săptămânii!

Autorităţile în domeniul sănătăţii au stabilit limitarea consumului de alcool la două pahare /zi (20-30g de alcool) pentru bărbaţi şi la un pahar /zi (10-15 g alcool) pentru femei, aceste cantităţi fiind considerate suficiente pentru a asigura buna dispoziţie, fără riscul efectelor nocive pe termen lung.

Ele reprezintă un aport maxim posibil în 24 de ore şi nu doza zilnică medie. Adică unei persoane care nu a consumat alcool toată săptămâna nu i se recomandă să bea mai mult de două pahare la sfârşitul acesteia dacă nu doreşte să se expună riscurilor.

„O analiză a mai multor studii a arătat că vinul reduce cu 32% riscul cardiovascular, iar berea, cu 22%. Recent, un alt studiu care a luat în calcul şi dozele, a arătat că şi berea, şi vinul protejează inima în aceeaşi măsură.”

LICIA IACOVIELLO, cercetător Naples University

Pe    http://www.dacoromanica.ro

Intrati in sectiunea “Domenii” a acestui website-portal si veti gasi ceea ce cautati. De exemplu, numai la domeniul "Istorie-Geografie" veti gasi aproape 2000 de titluri de carte, dar si alte documente, fisiere audio-video s.a.m.d. 
In 2011, ca urmare a celui mai ambitios proiect de digitizare la nivel national, Biblioteca Metropolitana Bucuresti a lansat dacoromanica.ro, cea mai importanta biblioteca digitala romaneasca accesibila gratuit pe internet, oferind utilizatorilor trei milioane de pagini de carte scanate. 
Portalul DacoRomanica ofera acces la documente tiparite, fisiere audio si video din domenii multiple - economie, societate, religie, literatura, stiinte, istorie, geografie, filozofie, psihologie, lingvistica, arta, divertisment, tehnica, medicina etc. Cu prietenie si speranta...

Groaznic !!!


Unde a ajuns stiinta MILITARĂ...



Este aceasta un tantar ...? NU! Aceasta este o "DRONE SPY INSECT" deja in productie. Aceasta poate fi controlata de la mare distanta si este echipata cu un aparat de fotografiat, microfon si poate ateriza pe tine, poate folosi acul pentru a lua o mostra de ADN, durerea simtita fiind cea a unei intepaturi de tantar. Sau poate injecta un micro-dispozitiv de urmarire RFID sub piele. Sau poate ateriza pe tine iar tu il vei lua in casa ta sau poate zbura printr-o fereastra.
New York Times
”Microdronele” reprezinta cea mai importanta inovatie din domeniul militar realizata in ultimii ani.
Aceasta ... a fost odata science fiction.

duminică, 21 octombrie 2012

Starea vremii

In fereastra ce se deschide, sus scrieti  ORASUL , TARA, si apoi dati clik pe SEARCH, si apare afisata starea vremii , cu toate datele pe trei zile , dar se schimba automat si harta si apare  si zona respectiva. E ceva DEOSEBIT,  ceva de pus in ARHIVA  calculatorului. E ceva de EXCEPTIE.
 
Priviţi şi vă minunati !
 
http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?brand=wxmap&query=32.815601,34.989201

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Secret dezvăluit


 
Licoarea ce ne-ar scăpa de coşmarul chimioterapiei

Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer care înfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şidispreţuită în egală măsură... Uneori, după multă suferinţă,rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor. O alternativă...După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Într-un studiu, aceşti temerari specialişti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetătorii menţioneazăcă tratamentul prin chimioterapie care presupune "otrăvirea" celulelor canceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.

Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.

Dar
există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.
O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!

Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie.

Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Rezultate remarcabile !

O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat.
În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze.
Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe delaborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic,folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.
Mod de preparare

Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:

- într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi,apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.

- în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.

În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi olinguriţă de bicarbonat.

Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în
acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra
preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
 
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "e în ordine". Trimite asta unei persoane puternice. Eu tocmai am făcut-o. Dumnezeu este bun.



Muzica anului dumneavoastra de nastere!

S U R P R I Z A ! Muzica anului dumneavoastra de nastere!